Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Liebhaver lejligheder boomer i Aalborg

Aalborg
Mandag 14. september 2015 kl. 08:57

Liebhaver lejligheder boomer i Aalborg

.
På Aalborg havnefront bliver der bygget den ene liebhaver lejlighed efter den anden. Langt de fleste bliver solgt, før de er færdigbygget. Det fortæller TV2 Nord.
- Det her er drømmen. Det vil være svært at finde noget, der kan matche det her, sådan siger Heidi Rosenstad Hansen om sit nye hjem på Østre Havnegade i Musikhuskvarteret på Aalborg havnefront.
Selvom familien kun lige har pakket flyttekasserne væk, så er de allerede så glade for deres nye hjem, at de på ingen måde fortryder, at de har byttet ligusterhækken i Svenstrup ud med fjordudsigt i Aalborg.
- Lige nøjagtig sådan en udsigt som den her er enestående og unik, og dem er der ikke mange af i Aalborg, siger Heidi Rosenstand Hansen.
Igennem de seneste par år er antallet af liebhaver lejligheder ved havnefronten i Aalborg steget markant, men i følge ejendomsmægler, Jette Gudiksen, så kan efterspørgslen sagtens følge med.
- Vi har jo solgt masser af lejligheder i det her fine projekt omme bagved, og i princippet har vi solgt 87 lejligheder ud af 93, og det beviser vist, at interessen er stor, siger Jette Gudiksen, der er ejendomsmægler hos Thorkild Kristensen.
De nyeste eksklusive lejligheder ved havnepromenaden skal bygges i den gamle maskinhal fra det historiske Aalborg Værft. Projektet indeholder 23 topmoderne lejligheder i prisklassen 1,8 til 12 millioner kroner og hedder The Old Yard.
- Det skal ende med at blive de mest spændende lejligheder på havnen, de har i hvert fald den bedste beliggenhed, og så får man boliger i en historisk ejendom, man ikke kan få andre steder, siger Jesper Skovsgaard, der er udviklingschef i 2E Bolig.
Selvom lejlighederne først blive sat til salg mandag, så er der allerede lavet flere reservationer på byggeriet, der først forventes indflytningsklar i 2017.
Den massive efterspørgsel efter liebhaver lejligheder i Aalborg vil også fortsætte de kommende år. Det mener Jette Gudiksen.
- Vi har jo allerede gang i den gamle DLG-silo, hvor de bliver bygget store New Yorker-lejligheder, der kommer projekter på Stjernepladsen og projekter over foran Føtex i Nørresundby, så jeg tror ikke, at det slutter her.
Aalborgs dyreste lejlighed er blevet solgt på havnefronten. Købsprisen endte på 14 millioner kroner.© Copyright 2023 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Glutenfri gårdbutik åbnet ved Suldrup - Aalborg

- 5 gode tip til en kold vinteraften derhjemme - Aalborg

- Aalborg - en blomstrende kulturby - Aalborg

- Hvorfor radioen stadig er populær i disse internettider - Aalborg

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - AalborgRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld