Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Kvinderne er vilde med Renault Espace

Biler
Onsdag 28. oktober 2015 kl. 06:49

Kvinderne er vilde med Renault Espace

.
Mens juryen til den danske udgave af Årets Bil 2016 valgte at se bort fra Renault Espace som finaledeltager, er den netop kåret i Womens World Car of the Year.

Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus. Det er titlen på John Gray s bog fra 1992, der beskæftiger sig med forskellene på mænd og kvinder. Og måske kan bogens pointe faktisk også bruges, når det gælder biler. For når det handler om Renault Espace, Renaults mest eksklusive bil, har den netop været i kamp om en finaleplads til Årets Bil i Danmark. Men nåede ikke i nærheden. Om det skyldes, at juryen (på nær en enkelt) var mænd, kan man naturligvis ikke konkludere.

Men, at kvinder kigger anderledes på Espace, det vidner kåringen i Womens World Car of the Year om. 20 kvindelige motorjournalister fra ikke færre end 14 lande – herunder blandt andet Sverige - har netop tildelt den “Family Car Award 2016”. Prisen har bilen fået på baggrund af fem kriterier, nemlig konstruktion, udseende, komfort, plads og value for money. Hos Renault Danmark synes man at kåringen er både sjov og anderledes.

”Der er nok ingen tvivl om, at der generelt er forskel på, hvilke ting mænd og kvinder sætter pris på ved en bil. Netop Renault Espace er jo meget markant, når det gælder design. Den ligner ganske enkelt ikke andre store familiebiler, og det er jo dejligt, at der er journalister, der sætter pris på det”, siger pressechef hos Renault Danmark – Søren Hyltoft,

Palle Sund, sund2802@gmail.com, kilde: renault.dk


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Alle jagter Nissan Qashqai - Biler

- Turbo uden merpris - Biler

- Ny teknologi gør forruden dyr og svær at skifte - Biler

- Hvad betyder alle de tal og bogstaver på dine dæk? - Biler

- Nye regler gør det nemmere at finde de bedste sommerdæk - Biler

- Twingo banket i bund - Biler

- Bilmærket der kører sine egne veje - Biler

- SKODA introducerer privatleasing - Biler

- Fusk med km-tallet - Biler

- Ny avanceret Ford Kuga - Biler

- Den alsidige sportsvogn blandt SUV'erne - SEAT ATECA - Biler

- KIA er klar med det danske modelprogram på den nye Optima - Biler

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld