Del på Facebook   Print siden  
Rebild

Fremviser ny Decra-tagtype på villa

Bælum
Fredag 27. november 2015 kl. 05:47

Fremviser ny Decra-tagtype på villa

.
Bjarne Brath A/S Bygge og Entreprenørfirma fremviser ny Decra-tagtype på villa


Præsenterer det nye Quadro-tag på demonstrationshus

Hos Bjarne Brath A/S fejrer man udnævnelsen til Decra-tagekspert med at fremvise det nyeste medlem af Icopals tag-familie, Quadro, på et demonstrationshus i Bælum. Dette sker med åbent hus, udstilling af mange forskellige typer Decra tag, mulighed for at møde Decra tageksperter samt få en gang Gløgg og æbleskiver.
Åbent hus finder sted lørdag d. 28 nov. mellem 12-15, på adressen Hurupvej 19 9574 Bælum. Alle er velkomne til at kikke forbi.

Som Decra-tagekspert har virksomheden været på en stribe kurser og uddannelsesforløb i at montere Decra- og Quadro-tage hos ICOPAL. Og, nu er Bjarne Brath A/S Bygge og Entreprenørfirma klar til at løfte opgaven med at lægge tag på, så det lever op til både Icopals, kundens og egne høje krav om kvalitet,

Tilfreds tagleverandør
Hos Icopal er man meget tilfredse med samarbejdet med Bjarne Brath A/S.
-Det er et firma, som i forvejen levede op til de høje krav, vi stiller til vores Decra-tageksperter. Krav vi stiller for at sikre, at vi vitterligt leverer, det vi selv kalder markedets bedste løsning. Derudover havde de hos Bjarne Brath A/S i forvejen personale med en stor teoretisk og praktisk viden omkring Decra-tage, hvilket bestemt er en fordel, oplyser Hans Helverskov, Chefkonsulent hos Icopal Danmark.

15 års monteringsgaranti for tage monteret af Decra-tageksperter
Decra er lyddæmpende, højkvalitets tagplader bestående af en stålkerne belagt med aluzink. Tagpladerne fås i mange varianter og farver. Er et hus belagt med Decra-tagplader, ses det ofte som et vægtigt salgsargument i en ejendomsmæglers salgspræsentation.

Producenten af den velrenommerede tagtype, Icopal, har da også så stor tiltro til sit produkt, at får man sit tag monteret af en autoriseret Decra-tagekspert, så får man 15 års garanti på udførelsen og 30 år på selve produktet.
Det betyder, at er der fejl ved produktet, eller finder kunden eller vores kvalitetskontrol, at monteringen ikke lever op til Icopals standarder, så kommer vi ud og udbedrer skaderne uden beregning. oplyser Mathias Bredahl.
Og ifølge Mathias Bredahl, så er det ikke bare et markedsføringskneb.
Det er vitterligt det bedste tag på markedet. Det er flot, funktionelt og i meget høj kvalitet. Vi har lavet eftersyn på 25 år gamle Decra-tage, og bortset fra det slid, som vind og vejr har påført dem, så fejler de ikke det fjerneste. Der er ikke en finger at sætte på dem, fortæller Mathias Bredahl, der blankt erkender, at han er fagligt meget stolt over at være godkendt til at montere Decra-tage.© Copyright 2023 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Læringslokomotivet i dialog med unge og forældre - Rebild

- Rebild Vandrerhjem varmer op til jubilæum - Rebild

- Nordjyske virksomheder spejder mod Norge - Rebild

- Pengeregn over Borremose Erhvervsefterskole - Nørager

- Skoleeleverne i Rebild: Ja tak, til mere bevægelse i dagligdagen - Rebild

- Farver i Rebild Taekwondo Klub - Rebild

- Mulighed for indvinding af mere grus og sand i Siem Skov - Råstofplan vedtaget

- Susanne Zimmer udstiller acrylbilleder i Rotunden i maj - Skørping

- En aften i høj-bælternes tegn - Skørping

- Generalforsamling og sæsonafslutning - Terndrup

- Forårets sidste koncert - KulturStationen Skørping

- Popkorn til Rebild Taekwondo Klub - RebildRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld