Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Fusk med km-tallet

Biler
Søndag 28. februar 2016 kl. 06:28

Fusk med km-tallet

.
MOTOR: Har du mistanke om, at den bil du lige har købt, har kørt langt mere end der står på km-tælleren, er muligheden for erstatning tilstede.

Først skal du dog sikre dig, at der virkelig er skruet på tælleren. Er bilen så gammel, at den har været til syn, ja så kan du jo gå ind på FDM, Biltorvet eller Bilbasen og så indtaste registreringsnummer. Herfra kan du så gå videre til synsresultat og km stand. De tal der står her lyver ikke. Du kan også gå på Trafikstyrelsens hjemmeside og få de oplysninger du skal bruge.

Er bilen nu under fire år gammel og ikke har været til syn endnu, ja så har du jo ikke ligefrem den mulighed. Her kan du så evt. kontakte FDM eller en god bekendt, evt. din mekaniker og få ham til at gennemgå bilen. Tjek pedaler, er de meget slidt tyder noget på mange km. Tjek måtter hvis de findes. Tjek rattet og gearstang for slidtage. Vær omhyggelig. Lyt også til motoren, vær opmærksom på mislyde.

Giver dette ikke en pejling, kan du evt. køre til FDMs tekniske værksted. Her vil de, såfremt du er medlem, være behjælpelig. De ca. 700 kr. et medlemskab koster, kan være givet godt ud.

Finder du en bil med syv år på bagen, der kun har kørt 60.000 km, ja så bør du nok have antennerne ude. Har bilen kørt 120.000 km, ja så ser det mere fornuftigt ud. Forhør dig om hvem der har haft bilen, altså noget med alder og evt. bo område.

Alle troede jo, at når bilerne nu blev udstyret med digitale km tællere, ja så kunne der ikke ændres på km tæller, men det kunne der så alligevel.
God bilhandel.

Tekst: Palle Sund, sund2802@gmail.com



© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Alle jagter Nissan Qashqai - Biler

- Turbo uden merpris - Biler

- Ny teknologi gør forruden dyr og svær at skifte - Biler

- Hvad betyder alle de tal og bogstaver på dine dæk? - Biler

- Nye regler gør det nemmere at finde de bedste sommerdæk - Biler

- Twingo banket i bund - Biler

- Bilmærket der kører sine egne veje - Biler

- SKODA introducerer privatleasing - Biler

- Fusk med km-tallet - Biler

- Ny avanceret Ford Kuga - Biler

- Den alsidige sportsvogn blandt SUV'erne - SEAT ATECA - Biler

- KIA er klar med det danske modelprogram på den nye Optima - Biler

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld