Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

AaBs åbning af foråret er ikke godkendt

Sport
Fredag 11. marts 2016 kl. 07:14

AaBs åbning af foråret er ikke godkendt

.
Af Lasse Yde Hegnet

Havde jeg inden forårs første to kampe i Alka Superligaen fået tilbuddet om at sælge dem for i alt ét point, så havde jeg sagt nej tak. Dårlig handel! Kampe mod FC Midtjylland og OB burde minimum kaste tre point af sig. Derfor vil jeg også sige at de to første kampe ikke er godkendt. Overhovedet.

Nogle vil være voldsomt uenige - og ja, de Røde spillede en fremragende kamp i Herning. En fornøjelse at se på i tænding, vildskab og alt. Måske bortset fra skarphed, hvor vores ellers så giftige offensiv kun glimtede en enkelt gang. På papiret er uafgjort på udebane mod FC Midtjylland et udmærket resultat. Se den kamp havde jeg solgt for ét point!
AaB var bedst i den kamp, men selv uden katastrofal indblanding fra dommerens side kunne kampen have endt uafgjort alligevel. FC Midtjylland kom til de chancer et tophold med deres kompetencer bør komme til, og det er sådan set ikke problemet. Kampen viste jo med al tydelighed at viljen, lysten og evnerne til at spille som i efteråret og producere våde, nordjyske fodbolddrømme stadig var til stede.

Problemet er den totalt ligegyldige indsats og attitude der blev lagt for dagen (på hjemmebane!!!!) mod OB i fredags. Ja, Kent Nielsen kender AaB rimelig godt, og selvfølgelig var fynboerne opsatte på ikke at skulle en tur på den mentale skadestue som sidst de besøgte de nordlige breddegrader, men det er bare ingen undskyldning for at man som ligaens andenplads i kamp om et mesterskab skal holde en kollektiv feriedag.
Vi manglede en stærk curryWürtz på midten ja, men det kan altså ikke passe at vildskaben og passionen er væk med ham. Og Nicolai Larsen... du må aldrig nogensinde lade det spark gå ind i din side... En fejl der kan blive dyr. Og kan vi ikke blive enige om at OB hjemme er et hold man skal slå?
AaB meldte sig selv ude af guldkampen efter nederlaget til OB i medierne Tja... de kan melde sig ind igen mod FC København på søndag. De første kampe i foråret har vist at AaB kan, og at det lugter af at det handler om virkelig at ville det.
Et par positive ting der dog også skal nævnes er Robert Kakeeto fik debut på midten uden at falde igennem. Selvom jeg støtter 100% op om klubbens strategi med egne talenter giver det trods lidt kulør og flair til holdet at have noget mere eksotisk på holdet. Alle i Aalborg og omegn kan vel stadig råbe "Syia, Syia, Syiabonga!" og køre armene op og ned med tanke på vores afrikanske troldmand fra de glade dage i '08? Kakeeto og Bassogog kan blive nogle store hits. Jeg vil i al gerne høre råbet "Så' der Bas'!" på stadion og se sort magi på banen!
Karrypølsen er tilbage på søndag og det giver håb for at vi som minimum kan hente et point i Parken.

Forza AaB!!



© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- AaB henter slovakisk angriber i Nürnberg - Sport

- Triathlonstævne er klar til motionister og danmarkseliten - Aalborg

- Forårsfacit fra SSB - Storvorde/Sejlflod

- Fodboldklubben SSB på millionjagt - Storvorde

- Et gyldent kvarter reddede Gudumholm i Vive - Gudumholm

- Døtre i alle aldre "tyvstarter" det 28. kræmmermarked - Storvorde

- Chance for revanche - Storvorde

- SSB FIK VENDT 0-2 – OG SLOG B52´s FØRERHOLD 4-3 - Storvorde

- Superligakamp afviklet i god ro og orden - Aalborg

- Kongerslev dumpede mod Gudumholm - Sport

- Sommersejr i Viborg - Sport

- Skandinavisk fight ved DM-næstenpremiere - Rally Cross & Cross Kart

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld