Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Vi kan ikke lide løvehuler

Sport
Mandag 14. marts 2016 kl. 07:33

Vi kan ikke lide løvehuler

.
Af Lasse Yde Hegnet

Nogen god fornemmelse inden udekampen mod FC København havde jeg ikke. Statistikken talte om at de seneste syv kampe spillet i Telia Parken var blevet tabt. AaB har aldrig brudt sig om at spille i nationalarenaen. Inden foråret der endte med doublen i Aalborg pegede jeg i en blog på bold.dk på at en af hjørnestenene for at det forår skulle lykkes, var at vi holdt op med at tabe på Østerbro – og det gjorde vi netop ikke det forår.
Jeg sidder med en fornemmelse af at vi altid får bank derovre. Det var ikke anderledes her til aften.
Hvad der manglede af vilje i sidste uge, var der bestemt noget af her, men samme solide spil som mod FC Midtjylland og i træningskampene kunne vi kigge langt efter. I det mindste får vi lavet mål. Skal AaB have en god forårssæson og ende i den rigtig sjove ende af tabellen, kræver det at Ene og Spalvis tænder for samlebåndsproduktionen igen, og nu har begge scoret i foråret. Så må frekvensen bare gerne sættes op.
Jeg synes det er svært at sige noget sønderlemmende negativt om de bolchestribede denne gang.
FC København var på et højere niveau her til aften, og når FC København har nået det niveau det er ofte særdeles tydeligt når de spiller på hjemmebane. Ja, AaB-forsvaret laver fejl, men de bliver også straffet prompte – og det gør hold med stor kvalitet. Det vi bør hæfte os ved er at AaB lever gennem det meste af kampen med de to reduceringer – og som sagt at Ene får banket en enkelt pind ind.
Skal man have lidt ondt bagi, så var det skuffende at se Kasper Kusk juble over sin scoring, bevares han gør sit arbejde i den klub der betaler hans løn, men den neutrale fodboldobservatør kunne jo konstatere at Danny Welbeck ikke behøvede juble da han scorede fro Arsenal mod Manchester United forleden, og den slags respekt (loyalitet er al for pænt et ord) synes jeg ærlig talt godt Kusk kunne vise AaB, selv i en intens kamp om ligaens topplacering.
Vi må nok også erkende at AaB endeligt meldte sig ud af gudkampen i aften. Nu må målet være en andenplads og at vinde pokalturneringen, men udsigten er ikke al for god, og det hele smager lidt skidt lige nu. Selvom AGF tabte i Esbjerg er det et hold vi ikke længere bare kan køre over, heller ikke på hjemmebane. Men Gud hvor jeg håber drengene gør det på fredag! Der er næsten ikke et hold det vil være bedre at starte en god stime mod end de hviiie fra det falske Aa.

Ps. Dejligt at se AaB tilbage i en sort udebanetrøje! Lidt for meget gråt til min personlige smag, men en AaB-udetrøje skal altså bare være sort. Selvom den gyselige grå vi senest havde også var en historisk mindetrøje var det lidt en omm’er fra Adidas’ side ikke engang at brodere logoet på, men plastictrykke det i stedet. I det hele taget klæder det AaB at være tilbage i Hummel!



© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- AaB henter slovakisk angriber i Nürnberg - Sport

- Triathlonstævne er klar til motionister og danmarkseliten - Aalborg

- Forårsfacit fra SSB - Storvorde/Sejlflod

- Fodboldklubben SSB på millionjagt - Storvorde

- Et gyldent kvarter reddede Gudumholm i Vive - Gudumholm

- Døtre i alle aldre "tyvstarter" det 28. kræmmermarked - Storvorde

- Chance for revanche - Storvorde

- SSB FIK VENDT 0-2 – OG SLOG B52´s FØRERHOLD 4-3 - Storvorde

- Superligakamp afviklet i god ro og orden - Aalborg

- Kongerslev dumpede mod Gudumholm - Sport

- Sommersejr i Viborg - Sport

- Skandinavisk fight ved DM-næstenpremiere - Rally Cross & Cross Kart

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld