Del på Facebook   Print siden  

Morten Bruun kommer igen til Storvorde

Storvorde
Mandag 20. juni 2016 kl. 11:03

Morten Bruun kommer igen til Storvorde

.
SSB og DBU holder den 9. teencamp fra 1. til 5. aug.
-
Af Bruno Larsen

Journalisten, tv-kommentatoren og fodboldtræneren Morten Bruun (foto) vil som DBU-instruktør på ny indtage en central rolle, når Storvorde-Sejlflod Boldklub (SSB) fra mandag til fredag i uge 31 afvikler Dansk Boldspil-Unions (DBU) eneste teencamp for 15-20-årige. Det intensive kursusforløb i løbet af blot én uge vil kaste såvel nye dommere som bedre uddannede trænere af sig.
Sammen med Arne Grønbak fra Aarhus skal Morten Bruun – som i fjor - fungere som instruktør for mindst 20 i alderen 16-20 år på et B1-kursus, der er grundstenen i boldspil-unionens UEFA-godkendte træneruddannelse.
Sideløbende skal mindst 14 i alderen 15-20 år følge to tidligere elitedommeres instruktion, der vil blive afsluttet med eksamen, så de med et dugfrisk certikat kan repræsentere DBU som dommere i fodboldturneringens efterårsdel. Dommerinstruktørerne er, som så mange tidligere, Jann B. Nielsen, Aalborg, og Anders V. Larsen, Randers.
Når ordet ”mindst” er anvendt foran antallet af deltagere, skyldes det kun, at tilmeldingsfristen langtfra er udløbet. Thomas Jensen, der leder campen, sammen med Henrik Hylleberg, fortæller, at de nævnte antal er opgjort medio juni – og i forhold til de otte tidligere teentræf har interessen aldrig været større på dette tidspunkt i forløbet. Og som sædvanlig kommer deltagerne fra alle landsdele.
Interesserede kan kontakte Thomas Jensen på tlf. 51 32 09 54. Du kan også få yderligere oplysninger om de to tilbud på www.dbu.dk

© Copyright 2024 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Zinfandel vinder test af californiske vine - Vin fra Lodi vandt denne uges test

- Flere uddannede trænere til DcH Svenstrup - Svenstrup

- Charmerende Cabernet - Fritid

- Elgene i Lille Vildmose er et kæmpe hit - Storvorde

- Kender du Lille Vildma – mosens venlige trold? - Storvorde

- Amarone til tops - Norditaliensk sejr i denne uges test

- Sådan sænker du dit digitale stressniveau - 10 gode råd

- Cykelløb skal skaffe penge til kunstgræsbane - Storvorde/Sejlflod

- Sejr til Sangiovese - Italiensk sejr i denne uges test

- Nu kan besøgende opleve elgene i Lille Vildmose - Storvorde

- Fem prisvindere blæser i Dokkedal - Dokkedal

- Morten Bruun kommer igen til Storvorde - StorvordeRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld