Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Kender du Lille Vildma – mosens venlige trold?

Storvorde
Onsdag 6. juli 2016 kl. 06:38

Kender du Lille Vildma – mosens venlige trold?

.
Hvis I har mødt en lille pige, som render rundt i grønt tøj, elsker edderkoppespyt og altid er fuld af narrestreger – så har I med stor sandsynlighed mødt trolden Lille Vildma fra Lille Vildmose.

Af Katrine Elton Baisgaard

Trolden Lille Vildma er i legehumør
Børn og andre barnlige sjæle kan lære meget mere om Lille Vildma når hun hver tirsdag i sommerferien kommer ud fra sin troldehule i Tofte Skov for at lege og læse troldehistorier. Historierne handler om Lille Vildma og alle hendes dyrevenner, som bor i Lille Vildmose. Trolde er jo, som alle ved, både nysgerrige og legesyge så hvad der præcist kommer til at ske når Lille Vildma kigger forbi, er ikke til at spå om – det kommer helt an på vejret.
’Er der godt vejr, kan det være at hun og børnene går en tur over til vildsvinefolden, for at se om vildsvinene er hjemme, eller leger på legepladsen, eller går ned for at se hvad der findes i søen – mulighederne er mange. I det tilfælde at det regner, er der masser af spændende aktiviteter i naturværkstedet, fx skal rotterne fodres – de er faktisk to af hendes gode venner og der kan også farvelægges tegninger’, siger naturskolelærer Mette Vesterhaab fra Lille Vildmosecentret.
Lille Vildma er også dygtig til at tænde bål, og når først der er nogle gode gløder er der mulighed for, at man kan grille en pølse og brød, som købes i receptionen. Omkring middagstid siger Lille Vildma farvel til børnene – for så skal hun nemlig hjem til skoven og have sin middagslur. Hvis I heller ikke kan få nok af Lille Vildma kan I købe en bog med en masse gode historier om Vildma og vennerne og en bamse, der ligner hende - så kan alt det sjove fortsætte derhjemme. I kan også følge Vildma inde i det nye oplevelsesrum på Lille Vildmosecentret, hvor hun vil fortælle Jer en masse om Nordens Kæmper – elge og krondyr. Efter frokost kører mosens gamle tørvetog med afgang kl. 13.00 og 14.00 hele ferien. Toget kører forbi spritmarken og vildokserne og ud til den nye Birkesøpavillon, hvor alle stiger ud, mens guiden fortæller lidt om området og de nye elge. Herefter går turen tilbage til centret, hvor der er mulighed for at købe en STOR is.


© Copyright 2024 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Zinfandel vinder test af californiske vine - Vin fra Lodi vandt denne uges test

- Flere uddannede trænere til DcH Svenstrup - Svenstrup

- Charmerende Cabernet - Fritid

- Elgene i Lille Vildmose er et kæmpe hit - Storvorde

- Kender du Lille Vildma – mosens venlige trold? - Storvorde

- Amarone til tops - Norditaliensk sejr i denne uges test

- Sådan sænker du dit digitale stressniveau - 10 gode råd

- Cykelløb skal skaffe penge til kunstgræsbane - Storvorde/Sejlflod

- Sejr til Sangiovese - Italiensk sejr i denne uges test

- Nu kan besøgende opleve elgene i Lille Vildmose - Storvorde

- Fem prisvindere blæser i Dokkedal - Dokkedal

- Morten Bruun kommer igen til Storvorde - StorvordeRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld