Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Rebild

Håndboldlørdag i idrætscentret

Terndrup
Fredag 26. august 2016 kl. 05:53

Håndboldlørdag i idrætscentret

.
AF Rico Jacobsen
Formand Terndrup HK

Lørdag den 20. august havde Terndrup Håndboldklub indbudt alle 5 til 12 årige børn fra området til gratis håndbold-leg i Terndrup Idrætscenter. Arrangementet var lavet i samarbejde med Terndrup Skole samt Blenstrup IF.

Interessen var overvældende og hele 47 børn havde meldt sig til. De mødte op til en dag fyldt med håndbold-sjov. Først var der en træningstrøje til alle deltagere fra Sportigan Hadsund. I fællesskabets ånd, var alle deltagere samt instruktører klædt ens i flotte orange trøjer. Dagen startede med anderledes opgaver som forhindringsbane, håndbold-bowling, skud med udspring og selv Landin var dukket op for at vogte målet på en af øvelserne. Der blev virkelig gået til den, og alle var ivrige for at prøve de spændende øvelser.

Der blev fyret noget energi af, alle børnene gik til den med stor iver. Flere instruktører fik selv sved på panden i kampen for at følge med. Så efter de første fem øvelser, var der tid til at depoterne skulle fyldes op igen. Superbrugsen Terndrup havde stillet frugt og juice til rådighed, som blev fortæret samtidig med at der blev slappet lidt af. I mellemtiden blev der rokeret rundt på øvelserne. Så efter batterierne var blevet ladet op igen, var der tid til nye øvelser. Der var blevet stillet op til "Skyd til bold", "Slalombane", "Flytte bolde", vendespil med håndboldmotiver og endda mulighed for at teste ens evner med en fartmåler. Efter at de alle var prøvet af, og alle havde fået målt hastigheden på skudarmen, var det tid til fællesspisning hos Food by Friis. Her havde Louise, den nye forpagter, virkelig disket op med en flot buffet. Der blev gået til den med stor appetit, sulten havde meldt sig efter de hårde øvelser.

Inden der blev sagt tak for en rigtig dejlig dag, var der en goodie-bag til alle at gå hjem på. Denne indeholdte blandt andet drikkedunk og andre lækre ting. Rigtig mange børn gik trætte hjem, alle var dog enige om, at det havde været en god dag.

Det var endda gratis for børnene at deltage. Terndrup HK prøver med dette og andre tiltag at knække kurven og få flere børn til at få øjnene op for hvor givende det fællesskab, som håndbold giver, er. Og med så god en opbakning, fra både nye samt gamle spillere, bliver der set frem mod en spændende sæson.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Familieforestillinger hitter hos Aalborgenserne - Aalborg

- Ny park skal danne ramme om mere fællesskab på Aalborg Universitet - Aalborg

- Aalborg Pirates: Direktør frataget beføjelser og hjemsendt - Aalborg

- TrygFonden støtter brobygningskoncept i Aalborg - Aalborg

- S!RENEN og varslingssirenerne testes onsdag 1. maj - Aalborg

- Bilist taget for at køre narkokørsel - igen - Aalborg

- Vigtigt at være opmærksom på: Nu kan flåtbid føre til gigt hos mennesker - Aalborg

- Torsdagens strømpris - Aalborg

- Nybygget hus udsat for indbrud - Aalborg

- Regnskab for 1. kvartal 2024: Nordjysk økonomi har det godt - Aalborg

- Antallet af indbrud stiger igen, men der er store lokale forskelle: Et fald på 48 procent i Aalborg - Aalborg

- Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld