Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Vær med til Mosens Dag på Lille Vildmosecentret

Storvorde
Fredag 26. august 2016 kl. 05:57

Vær med til Mosens Dag på Lille Vildmosecentret
Gårdspladsen forvandles til en spændende markedsplads


.
Snart nærmer tiden sig, hvor vi igen fejrer Mosens Dag på Lille Vildmosecentret og igen i år vil gårdspladsen forvandles til en markedsplads med forskellige boder. Her kan de besøgende købe bl.a. lækkert bagværk, friskpresset juice, nyslynget honning og smukt kunsthåndværk. Der vil også være en masse lækre smagsprøver på de mange spændende drikke- og madvarer. På den gamle Vildmosegaard vil der også være udstillere, som viser deres ting frem for de besøgende. Husk gerne kontanter. I år afholdes Mosens Dag søndag den 4. september fra kl. 10.00-16.00 og som de foregående år vil der være gratis entré til Lille Vildmosecentret, sponsoreret af Thomsen & Fals, VVS, og Vildmoseforeningen sponsorerer gratis togkørsel hele dagen. For at få billet til toget skal man lige forbi centrets reception.

Se et krondyr blive flået og skyd med bue og pil
På dagen er det muligt at opleve og deltage i forskellige aktiviteter. Kl. 10.30 kan man f.eks. opleve flåning af et krondyr, hvor centrets naturvejleder vil flå et krondyr imens der fortælles om processen og regulering af krondyr i Tofte Skov og Høstemark Skov. ’Når vi har flået dyret vil der naturligvis være smagsprøver på det lækre kød’, garanterer centrets naturvejleder Jakob Konnerup. Hele dagen kan man også prøve bueskydning på pladsen og kl. 12.00 og 14.00 kan man se jagthundetræning.

Fællesspisning og levende musik på pladsen
Imens maverne og ganerne bliver forkælet skal ørene også have noget dejligt at lytte til. Til det formål kommer der tre dygtige musikere og spiller noget dejligt musik på markedspladsen ved spiseteltet kl. 13.00 og resten af eftermiddagen og aftenen. Når markedspladsen lukker kl. 16.00 er alle inviteret til fællesspisning. Menuen står slagteren i Als for – helstegt pattegris med lækkert tilbehør. Prisen for mad er kun 149 kr. og billetterne skal forudbestilles via dette link: http://www.visitnordjylland.dk/booking/11528.






© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Kom med på en ægte skattejagt: Hvem finder kisten med 500.000 kroner et sted i Danmark? - Aalborg

- Onsdagens strømpris - Aalborg

- NT søger kunde- og kvalitetskonsulent - Aalborg

- 3F Tribunen melder alt udsolgt til AaB-Hobro I.K. - Aalborg

- 11 konti specifikt til konfirmandkunder med særlige fordele - Aalborg

- Aalborg Kommune sparer 200.000 kroner på springvand i 2024 - Aalborg

- Mxnkeys Agency søger kreative studerende til spændende studiejob - Aalborg

- Slagter Norlyk ApS tilbagekalder BBQ spareribs - Aalborg

- Sig godnat til dyrene i Zoo - og støt kampen mod sclerose - Aalborg

- 4xAalborg Håndbold spillere udtaget af Landstræner Nicolaj Jakobsen - Aalborg

- Søndag er grøn med Nordjyllands Trafikselskab - Aalborg

- Station Aalborg kørt til bygningsbrand på Landdybet - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld