Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Danmarkspremiere: Stop madspild og hjælp udsatte danskere

Aalborg
Torsdag 12. januar 2017 kl. 09:56

Danmarkspremiere: Stop madspild og hjælp udsatte danskere

.
Nyt landsdækkende samarbejde kombinerer hjælp til socialt sårbare danskere med at reducere madspild. Samarbejdspartnerne har store forventninger til det nytænkende koncept, Spar & Hjælp.
Dansk Folkehjælp, Stop Spild Af Mad og KIWI er gået sammen ind i kampen om at bekæmpe madspild og hjælpe udsatte i Danmark i et nyt landsdækkende initiativ, som aldrig er set før i Danmark.

Store forventninger til samarbejdet
KIWI sætter Spar & Hjælp klistermærker på varer, der nærmer sig sidste salgsdato. Hver gang en kunde køber en vare med sådan et klistermærke på, donerer KIWI en krone til Dansk Folkehjælp. Det giver KIWIs kunder mulighed for både at bekæmpe madspild, og samtidig hjælpe udsatte danske familier. Denne form for samarbejde er aldrig set før, og hos Dansk Folkehjælp er forventningerne store.

“Vi er stolte af samarbejdet med KIWI og Stop Spild Af Mad. Spar & Hjælp er et konkret eksempel på, hvordan virksomheder og velgørende organisationer kan finde sammen om at gøre en forskel både for miljøet og de mennesker, der har brug for lidt ekstra støtte i hverdagen,” fortæller generalsekretær i Dansk Folkehjælp, Klaus Nørlem.

Discountkæden KIWI har længe arbejdet med madspild og glæder sig til at komme i gang med det nye samarbejde.

“KIWI leverer hver dag discount med omtanke. Dette initiativ gør, at vi kan gøre en forskel på to af de fronter, vi gerne vil have fokus på. KIWIs kunder får en enestående mulighed for at bekæmpe madspild og samtidig støtte udsatte danske familier gennem Dansk Folkehjælp,” siger kædedirektør i KIWI, Carsten Hansen.

Danmarkspremiere der gør en forskel

Der er aldrig før set et lignende tiltag i Danmark, hvor man går aktivt ind i kampen mod madspild og samtidig støtter et velgørende formål. Initiativtager til projektet og stifter af Stop Spild Af Mad, Selina Juul, ser frem til samarbejdet.

“Spar & Hjælp giver forbrugerne incitament til at købe gode, billige datovarer, hjælpe butikkerne med at nedbringe madspild og samtidig hjælpe udsatte danskere. Det er en nem og håndgribelig måde at gøre en forskel i dagligdagen på flere fronter,” siger stifter af Stop Spild Af Mad, Selina Juul.

KIWIs kunder kan finde varer i butikkerne med Spar & Hjælp klistermærket fra lørdag den 14. januar 2017.


© Copyright 2023 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Glutenfri gårdbutik åbnet ved Suldrup - Aalborg

- 5 gode tip til en kold vinteraften derhjemme - Aalborg

- Aalborg - en blomstrende kulturby - Aalborg

- Hvorfor radioen stadig er populær i disse internettider - Aalborg

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - AalborgRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld