Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Aalborg stiller spørgsmål til Trump

Aalborg
Onsdag 18. januar 2017 kl. 09:57

Aalborg stiller spørgsmål til Trump

.
Af nogle er han frygtet, af andre ventet med længsel. På skillelinjen til Trump-æraen henter Aalborg Hovedbibliotek landets skarpeste USA-ekspert og udenrigskommen-tator, Steffen Gram, til en debat om magtbalancer, relationer og konsekvenser i lyset af indsættelsen af USA’s 45. præsident.
For mange danskere er fornemmelsen af at bevæge sig mod usikre tider vokset, siden nyheden om Donald J. Trumps valgsejr brød frem på forsiden af alverdens medier. Hvad kommer det til at betyde for verden, når en uforudsigelig, populi-stisk forretningsmand sætter sig i førersædet på en af verdens mægtigste natio-ner?

Onsdag den 1. februar 2017 - knap en uge efter, at Det store Hvide Hus på Pennsylvania Avenue har fået nye beboere - vil publikum sammen med internatio-nal korrespondent og radiovært Steffen Gram, kunne få svar på de spørgsmål, som har hobet sig op og brænder på alles læber.

Usikkerhed har mange nuancer
Steffen Gram har i over 30 år dækket USA. Han er som radiovært for udenrigspoli-tiske magasiner på P1 og Radio24syv den absolutte autoritet på, hvad en uforud-sigelig brik som Trump kan betyde for spillet om magt og indflydelse - både på det amerikanske indenrigslandskab og internationalt på tværs af verdens nationer.

Skal vi f.eks. opleve massedeportation af USA’s immigranter. Afvikling af Oba-mas sundhedsreform? Eller en mur til Mexico? Og hvad betyder det for Danmark med en præsident, der vil ophæve frihandel, ikke tror på klimaforandringer og fa-voriserer store nationer og ledere som Vladimir Putin?

Usikkerhedens nuancer er mange og som en del af Aalborg Bibliotekernes KAMP-arrangementer, bliver emnet og diskussionen yderligere kvalificeret af, at det er publikums spørgsmål, der sætter kurs og retning i forhold til, hvad der skal af-dækkes.

Steffen Gram og KAMP-arrangementet “Hvad nu Trump - og hvad nu verden?” kan opleves onsdag 1. februar, 2017, kl. 19:00- 20:30 - Hovedbiblioteket, Glashjørnet.
Arrangementet er gratis.




© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Bilist nægtede narkokørsel - Aalborg

- Lørdagens strømpris - Aalborg

- Falsk tusindkroneseddel opdaget - Aalborg

- Aalborg Universitet har skabt vækst og udvikling i 50 år - Aalborg

- AaB jagter endnu et afgørende skridt i oprykningsspillet søndag - Aalborg

- Louis Nielsen er Danmarks bedste arbejdsplads for anden gang i træk: Det vigtigste er fællesskabet - Aalborg

- Bubber og Malene Qvist præsenterer Cirkus Arenas nye supercirkus i Aalborg - Aalborg

- Du kan fremover studere Professionsbachelor i paramedicin i Aalborg - Aalborg

- Nu er turen kommet til Aalborg: Slår dørene op den 10. maj - Aalborg

- Nye tal: Aarhus topper listen over skybrudsskader i 2023 - Aalborg havde 293 - Aalborg

- Nordjyllands Politi forlænger lukningen af rockerklubhus i Nørresundby - Aalborg

- El-løbehjul i trafikken: Har du styr på de skjulte do's and don'ts? - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld