Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

217 boliger bygges som 1. etape i Sofiendal Enge ved Hasseris

Aalborg
Torsdag 9. februar 2017 kl. 08:23

217 boliger bygges som 1. etape i Sofiendal Enge ved Hasseris
Fra venstre: Henning Holm-Pedersen (ejendomsudvikler), Peter Sørensen (ejendomsudvikler), Jens Nielsen (direktør TL Byg), Dennis Jespersen (afdel


.
Byggeri:
Et stort byggeprojekt starter nu i Sofiendal Enge, der i de kommende år bliver et af Aalborgs største boligudviklingsområder. Det er projektudviklerne Henning Holm-Pedersen og Peter Sørensen, der er bygherre på opførelsen af 217 nye boliger med TL Byg som totalentreprenør.

Sofiendal Enge, der er beliggende i Hasseris vest for Bygaden mellem Skelagervej og Ny Nibevej, skal nu lægge jord til 217 nye boliger. Projektet hedder Hasserislund og består dels af 90 rækkehuse, der er solgt som byggeretter til seks forskellige investorer, og dels af 127 lejligheder, som et udviklingsselskab ejet af projektudviklerne Henning Holm-Pedersen og Peter Sørensen selv opfører:

- Vi har nu sat spaden i jorden i Sofiendal Enge og glæder os meget til at komme i gang med byggeriet. Vi ser et meget stort potentiale i området, der vil udbygge Aalborg mod vest i de kommende år, forklarer Peter Sørensen fra Strandholm A/S.

De 127 lejligheder er placeret i fire kanthuse i tre etager udformet som gedigne bygninger i sandfarvede teglsten. Alle lejligheder er gennemlyste og indeholder 2-, 3- og 4-værelses lejligheder, hvis størrelse varierer fra 58-114 kvadratmeter. Fra en stor del af lejlighederne er der udsigt til det store markante landskabsrum mod syd.

Det aalborgensiske entreprenørfirma TL Byg er valgt som totalentreprenør på projektet og ifølge direktør Jens Nielsen fra TL Byg passer aftalen perfekt ind i entreprenørfirmaets nye vækststrategi:

- Hasserislund er et spændende projekt, som vi har arbejdet på i et stykke tid. Den geografiske beliggenhed er særdeles god, og Aalborg har jo i høj grad brug for flere boliger, siger Jens Nielsen og fortsætter: - Netop boligbyggerier i de større byer er et af vores specialområder, og vi er meget glade for at vinde opgaven her på vores hjemmebane i Aalborg.

Underrådgiverne er Kjaer & Richter (arkitekt) og Frandsen og Søndergaard (ingeniør).

Hasserislund er 1. etape i området Sofiendal Enge, som på sigt skal rumme 1.200 nye boliger. Det er Aalborg Kommune, der har stået for områdets masterplan med Tegnestuen Vandkunsten som rådgiver. Masterplanen former området med relativ tæt bebyggelse med rækkehuse og 3-4 etages kanthuse omkring store markante landskabsrum med naturkarakter.

Udover de 217 boliger, der nu sættes i gang, har projektudviklerne Henning Holm-Pedersen og Peter Sørensen også option på yderligere 160 boliger i etape 2.


© Copyright 2024 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Glutenfri gårdbutik åbnet ved Suldrup - Aalborg

- 5 gode tip til en kold vinteraften derhjemme - Aalborg

- Aalborg - en blomstrende kulturby - Aalborg

- Hvorfor radioen stadig er populær i disse internettider - Aalborg

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - AalborgRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld