Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Inwido går styrket ind i projektmarkedet

Aalborg
Torsdag 9. februar 2017 kl. 09:37

Inwido går styrket ind i projektmarkedet

.
Inwido henter nu en tung profil ind som direktør for koncernens projekt- og industridivision. Det er den 41-årige Martin Piil Hansen, der skal være med til at sikre Inwido Denmark en større del af projektmarkedet inden for bygningsrenovering.

Martin Piil Hansen, 41 år, er netop tiltrådt en nyoprettet stilling som divisionsdirektør for Project & Industry hos Inwido Denmark, der er Europas største vinduesleverandør og blandt de førende leverandører af døre. Her får han ansvaret for at sikre flere af de store renoveringsprojekter til koncernens danske specialbrands.

Den styrkede indsats drejer sig først og fremmest om Inwidos danske vinduesproducent, Frovin Vinduer & Døre, der netop er specialister inden for renoveringsprojekter til bevaringsværdige bygninger. Det gælder også Inwidos brand ART ANDERSEN CPH, der står for solafskærmnings- og energioptimeringsprodukterne Energy Frames og Copenhagen Blinds:

- Inwido Denmark har haft en meget positiv udvikling de seneste år, og vi vil nu styrke vores position yderligere. Her ser vi især muligheder på projektmarkedet inden for renovering, og her kommer vores nye direktør, Martin Piil Hansen til at stå i spidsen for at sikre en større markedsandel til de af vores produkter, som i forvejen er tilpasset projektmarkedet, siger Managing Director Asger Drewes Jørgensen fra Inwido Denmark og fortsætter: - Martin kommer med en bred erfaring fra branchen og en række kompetencer inden for forretningsudvikling til at yde et væsentlig bidrag til Inwidos udvikling i de kommende år.

Senest kommer Martin Piil Hansen fra en stilling som kommerciel direktør hos salgs- og udviklingsvirksomheden Sustain Solution, hvor han også var medlem af direktionen. Derudover har han en fortid som forretningsudvikler hos Rockwool International samt besat forskellige stillinger hos Velux gennem 13 år, hvor han blandt andet fik stor indsigt i vinduesbranchen:

- Inwido Denmark har en stærk profil, og jeg har meget positive forventninger til det arbejde, der venter. Projektmarkedet inden for renovering i Danmark er mange gange større end nybyg, og vi ser et stort potentiale i at positionere os bedre her, forklarer Martin Piil Hansen.

Martin bor nord for København sammen med sin kone og to børn. Han kommer oprindeligt fra Svendborg og er uddannet ingeniør fra Odense Teknikum i 1998.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Den tredje Limfjordsforbindelse er vedtaget - Aalborg

- Aalborg har besøg af sin ukrainske venskabsby - Aalborg

- Indbrud i lejlighed på Godsbanen - Aalborg

- Nummer 32 er klar til at fortsætte hos Aalborg Pirates - Aalborg

- Brand i affald på Korinthvej - Aalborg

- 54 karantænepoint for sæsonen betyder to spilledages karantæne til Melker Widell - Aalborg

- Sagen fortsætter i dag: Alle øjne er rettet mod Vestre Landsret - Aalborg

- Forventes vedtaget i dag, men Vejdirektoratet dumper ny Limfjordsforbindelse - Aalborg

- Efter flere rekorder: Nu er det tid til solhat, solbriller og solcreme! - Aalborg

- Salg af stoffer i Gaden - Aalborg

- Børn og forskere udfordrer brug-og-smid-væk-kultur - Aalborg

- Fest blev for højlydt på Østre Havnegade i Aalborg - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld