Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Bæredygtige hverdagsprodukter lige til døren

nordjylland
Tirsdag 14. februar 2017 kl. 18:59

Bæredygtige hverdagsprodukter lige til døren

.
Iværksætter gør det nemt at vælge miljøvenligt
Det skal være nemt og overskueligt at vælge bæredygtige hverdagsprodukter. Derfor lancerer den nordjyske iværksættervirksomhed, Bleschu, nu abonnementsordning med direkte leve-ring ved kundens dør.
Bleschu sælger miljøvenlige og biologisk nedbrydelige produkter inden for livsstil, køkken, bad og rengøring via sin netbutik, www.bleschu.dk. Med abonnementsordningen gør Bleschu det nemmere at vælge bæredygtigt og dermed undgå mikroplastik og skadelige kemikalier i hverdagen.
”I dag kan det være lidt af et detektivarbejde at finde de bæredygtige produkter, man som forbruger egentlig gerne vil have. Måske opgiver man i den travle hverdag, fordi de ikke er lige ved hånden på hylden i den nærmeste dagligvarebutik. Det problem løser abonnementsordningen. Med bestilling på nettet og varen direkte hjem til entrédøren, bliver det bæredygtige valg, mange gerne vil træffe, let tilgængeligt. Så kan vi alle gøre vort til, at vi ikke skal drukne i miljøfarligt affald,” siger Camilla Lendal Schulze, grundlægger af Bleschu.
Bleschu’s varesortiment er sammensat med fokus på miljøvenlighed, kvalitet og ordentlige produktionsforhold. Udvalget består af varer, alle har brug for, blandt andet svampe og klude uden mikroplast, bagepapir og muffinforme uden hormonforstyrrende stoffer, sæbeprodukter, m.v.. Alle produkterne er også velegnede til allergikere.
Udover at sælge plastikfri produkter er Bleschu.dk en platform for miljøviden blandt nordjyder, der ønsker at vide mere om deres mulighed for at påvirke miljøet i positiv retning. Derfor kan kunderne også finde blogindlæg om bæredygtighed og nemme tips til en mere miljøvenlig hverdag på Bleschu.dk.
Bleschu har også deres helt eget brugerpanel. “Den direkte kontakt til vores kunder er vigtigt for Bleschu. Vi vil være med til at imødekomme reelle behov, og ikke skabe nye, kunstige behov” siger Camilla Schulze. Med brugerpanelet har forbrugeren også mulighed for at påvirke Bleschu, og få en indflydelse, der ellers kan være svær at opnå som forbruger.
Bleschus vision er en verden, hvor alt affald er biologisk nedbrydeligt. Det bidrager firmaet til ved at vælge plastikfri emballage og forsendelser. Varerne kan også købes enkeltvis på Bleschu.dk, og kan enten sendes med posten eller hentes på firmaets lager i Støvring.© Copyright 2023 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Glutenfri gårdbutik åbnet ved Suldrup - Aalborg

- 5 gode tip til en kold vinteraften derhjemme - Aalborg

- Aalborg - en blomstrende kulturby - Aalborg

- Hvorfor radioen stadig er populær i disse internettider - Aalborg

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - AalborgRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld