Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Nordjyske Bank i Hasseris fik 666 nye kunder i 2016

Aalborg
Fredag 17. februar 2017 kl. 15:43

Nordjyske Bank i Hasseris fik 666 nye kunder i 2016

.
Nordjyske Banks afdeling i Hasseris har det seneste år oplevet en massiv kundetilgang. Antallet af nye kunder i 2016 overgik det forrige års med hele 22 procent. En udvikling, der dels kan tilskrives fusionen i 2015, dels et stigende indbyggertal i Aalborg og dels en bredere og mere kundetilpasset produktpalette, mener afdelingsdirektør Michael Thoft.

2016 var et godt år for Nordjyske Banks afdeling i Hasseris. Afdelingen kan nemlig se tilbage på et år, hvor kundetilgangen har været væsentlig større end tidligere. Helt præcis fik filialen 666 nye kunder, hvilket er en stigning på intet mindre end 22 procent sammenlignet med året før. Det er en udvikling, som især afdelingens direktør Michael Thoft glæder sig over:

- Vi er meget tilfredse med udviklingen i vores afdeling, som i høj grad skyldes den vellykkede fusion fra 2015. Målsætningen var at etablere en endnu stærkere nordjysk lokalbank, og det høster vi nu for alvor frugterne af, fortæller Nordjyske Banks afdelingsdirektør i Hasseris, Michael Thoft.

Nordjyske Bank fusionerede i januar 2015 med Nørresundby Bank. Siden har banken arbejdet med at blive en endnu bedre lokalbank, og der er noget, der tyder på, at det er lykkedes:

- Siden fusionen har alle arbejdet målrettet med at gøre det endnu mere attraktivt at være kunde i Nordjyske Bank, og det ser vi i den grad resultater af nu. Vi har fået det bedste ud af de muligheder, fusionen har givet os, siger Michael Thoft.

Han fremhæver supplerende, at Nordjyske Bank netop er blevet kåret til det fortrukne nordjyske pengeinstitut i den årlige undersøgelse foretaget af analyseinstituttet Voxmeter. Her placerede banken sig højest på listen, hvis man sammenligner med de øvrige nordjyske banker og på en tredjeplads sammenlignet med alle landets banker.

Flere indbyggere og kundetilpassede løsninger
Den positive fremgang skyldes dog ikke alene fusionen. Udviklingen skal også ses i lyset af, at Aalborg er en attraktiv by, som ifølge tal fra Danmarks Statistik øgede antallet af indbyggere med 1699 fra 2015 til 2016. Samtidig har banken udvidet produktpaletten med blandt andet Nordjyske Prioritet, som især er attraktiv for boligkøbere:

- Den høje kundetilgang er selvfølgelig også et udtryk for en positiv udvikling i byen kombineret med, at vi kan tilbyde produkter, der står væsentlig skarpere end før. Sidste år lancerede vi blandt andet boliglånet Nordjyske Prioritet som alternativ til de traditionelle realkreditlån, hvor man kan låne op til 80 procent af boligkøbet til en lav rente. Og det kan sagtens tænkes at have været tungen på vægtskålen i valget af bank for eksempelvis de mange tilflyttere, slutter han.

Nordjyske Bank i Hasseris har samlet set fået 1.210 nye kunder siden fusionen, og i banken er der stor tiltro til, at det tal vil vokse markant over de næste år.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Konfirmationsfesten stikker af i pris - forældre tror ofte, at prisen kun bliver det halve - Aalborg

- Fredagens strømpris - Aalborg

- Oplev Jada på Grøn 2024 i Aalborg - Aalborg

- AaB mod FC Fredericia i aften - Aalborg

- Sportens verden spist af med halvt ton overskudsris i Aalborg - Aalborg

- Familieforestillinger hitter hos Aalborgenserne - Aalborg

- Ny park skal danne ramme om mere fællesskab på Aalborg Universitet - Aalborg

- Aalborg Pirates: Direktør frataget beføjelser og hjemsendt - Aalborg

- TrygFonden støtter brobygningskoncept i Aalborg - Aalborg

- S!RENEN og varslingssirenerne testes onsdag 1. maj - Aalborg

- Bilist taget for at køre narkokørsel - igen - Aalborg

- Vigtigt at være opmærksom på: Nu kan flåtbid føre til gigt hos mennesker - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld