Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Kom med i køkkenhaven i Bilka Skalborg

Aalborg
Fredag 24. februar 2017 kl. 08:30

Kom med i køkkenhaven i Bilka Skalborg

.
Dyrk din egen grøntsag eller se sjove blomkålshunde blive til, når Bilka Skalborg fredag den 3. marts inviterer børn og voksne med i køkkenhaven
 
Bilka og føtex gentager nu succesen med samlepotter, som sidste år fik agurk, spinat og persille til at spire blandt store og små. Som led i kampagnen "Min Køkkenhave" inviterer Bilka Skalborg alle kunder til en sjov dag i køkkenhaven.
 
Fredag den 3. marts kl. 15 – 19 trækker Bilka Skalborg i havehandskerne og byder på aktiviteter for hele familien.
 
I plantekasser kan børn se og smage på forskellige krydderurter, ligesom de kan dyrke deres egen plante eller så frø i en farverig potte, som de kan tage med hjem. Der vil også være tegnekonkurrence, hvor man tegne sin yndlingsgrøntsag eller drømmekøkkenhave og vinde en flot cykel. Og kl. 16.30-17.30 kigger grøntsagsmanden forbi, hvor han laver aber, hunde og andre fantasifulde figurer ud af frugt og grøntsager.
 
- Vi ved fra sidste år, at der var enormt stor interesse for køkkenhavekampagnen, hvor kunderne gik plante-amok. Så jeg forventer selvfølgelig, at rigtig mange vil kigge forbi på dagen. Og jeg er sikker på, at de vil få en rigtig sjov oplevelse med alle de aktiviteter, der er stablet på benene, siger Peer Thomassen, varehuschef i Bilka Skalborg.
 
Kampagnen ”Min Køkkenhave” kører fra 3. marts til 30. marts, hvor kunder i Bilka og føtex får udleveret en lille potte med jord og frø, hver gang de køber for 100 kr. Der findes 24 forskellige potter, som kan samles i en særlig samlebakke eller plantes ud i en mindre potte.
 
På kampagnens hjemmeside findes førstehjælp til planterne og en kalender over de 24 frø. Min Køkkenhave har også sin helt egen Facebook-side, ”Plantvandsmag,” hvor man kan holde øje med de forskellige aktiviteter og bytte samlepotter med andre samlere.
 
Find mere info på www.plantvandsmag.dk

© Copyright 2023 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Glutenfri gårdbutik åbnet ved Suldrup - Aalborg

- 5 gode tip til en kold vinteraften derhjemme - Aalborg

- Aalborg - en blomstrende kulturby - Aalborg

- Hvorfor radioen stadig er populær i disse internettider - Aalborg

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - AalborgRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld