Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Rejsespejder.dk glæder sig over 100.000 Facebooks-fans

aalborg
Fredag 3. marts 2017 kl. 05:55

Rejsespejder.dk glæder sig over 100.000 Facebooks-fans

.
Aalborg – Rejsesiden Rejsespejder er i løbet af kort tid blevet til en af Danmarks største rejsesider og har i dag nået det magiske tal: 100.000 Facebook-fans.
Hjemmesiden begejstrer sine læsere med daglige hotel-, fly- og rejsetilbud, som redaktionen finder gennem timevis af manuelle søgninger på nettet. ”De, som har prøvet selv at søge efter rejser, ved, at markedet er en jungle, som man skal kæmpe sig igennem for at finde de bedste tilbud – det koster meget tid og energi” udtaler Mike Dejworek, stifteren af Rejsespejder.dk. ”Vi tager os sådan set af den mest trælse del af ferieplanlægningen for folk, og finder kun de allerbedste deals fra et hav af rejsetilbud”.
Siden juni 2015 har Mike Dejworek kørt med dette koncept, som i begyndelsen var tænkt som en blog for venner og familie. I dag hedder firmaet Rejsespejder ApS og der er i alt 4 ansatte. ”Jeg er utrolig stolt over, at Rejsespejder er så populær og at over 100.000 mennesker har klikket på ”like”-knappen i løbet af så kort tid” siger Mike Dejworek. ”Vi kigger altid med uafhængige øjne efter rejsetilbud og sætter en ære i, at det ikke kun er prisen, der er god, men at kvaliteten også er i top. Det kan man mærke, at vores følgere går meget op i og det er uden tvivl medvirkende til, at Rejsespejder er blevet så populær – folk ved, at de kan stole på det, vi skriver”.

Ikke kun rejsetilbud
Udover de forskellige tilbud, som brugerne til dagligt får gennem hjemmesiden, de sociale medier, nyhedsbrevet og app'en, skriver Rejsespejder også om brugbare informationer i forbindelse med rejsen, såsom rejsetips, transportmuligheder fra f.eks. lufthavn til hotel og hotelanmeldelser. ”Vores læsere får informationer fra første hånd, da vi har rejst meget og kender til mange destinationer. Derudover går vi meget op i at gennem-researche de steder, vi foreslår folk at rejse til, og vi lægger aldrig rejser op, som vi ikke selv kunne finde på at tage på".


© Copyright 2024 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Glutenfri gårdbutik åbnet ved Suldrup - Aalborg

- 5 gode tip til en kold vinteraften derhjemme - Aalborg

- Aalborg - en blomstrende kulturby - Aalborg

- Hvorfor radioen stadig er populær i disse internettider - Aalborg

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - AalborgRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld