Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Rebild

Tør du gøre din passion til din levevej?

Iværksættere i Rebild gør!
Fredag 17. marts 2017 kl. 06:01

Tør du gøre din passion til din levevej?

.
Rebild Erhvervsudviklingsråds årsmøde 2017 satte fokus på tilflytning af nye virksomheder med attraktive erhvervsgrunde, samt iværksætteri under titlen ’fra passion til business’, og inspirerede med lokale såvel som internationale iværksætteres opstartshistorier.

Der var godt fyldt op i Business Park Nord i Støvring, da Rebild Erhvervsudviklingsråd onsdag den 15. marts bød velkommen til sit årsmøde anno 2017. Dette år bød årsmødet på fokus på attraktive erhvervsgrunde og iværksætteri under temaet ’fra passion til business’.

De 70 fremmødte hørte først beretning om det forgangne år ved erhvervsrådets formand, Marianne Westergaard, og dernæst fra Jane Bejlegaard Lindberg, Erhvervs- og Turistchef. Sidste års indsatser gav et tilbageblik på et godt og travlt år for Business Rebild og RebildPorten. Med fokus på iværksætteri, landdistriktsudvikling og promovering af Rebild Kommunes attraktive erhvervsgrunde er der skabt vækst og udvikling for kommunens virksomheder. RebildPorten har samtidigt haft stor succes med eventudvikling og samarbejde med turismeerhvervene, som tiltrækker en loyal skare af besøgende – noget der betyder, at mange af sidste års initiativer udvides for 2017.

I 2016 blev Rebilds særlige inkubationsmiljø for iværksættere, Kickstart Rebild, introduceret og sparket i gang. I Kickstart Rebild er der nu tilknyttet 6 spirende iværksættervirksomheder, der hver dag arbejder på at vækste deres forretninger. To af dem er Nichlas Andersen, NICHBA DESIGN, og Line Lundquist, Snackmover, som til årsmødet fortalte om deres opstart og indflytning i Kickstart Rebild. Her lagde de især vægt på samarbejdet og netværket man fik, ved at flytte ind i et dedikeret forretningsmiljø.

Aftenen bød også på spændende og inspirerende oplæg af tidligere OL-rytter, Andreas Helgstrand, som har formået at stable en kæmpe international succes på benene med sin virksomhed, Helgstrand Dressage. Andreas involverede publikum i en utraditionel rejse i en branche, som kun få kendte til fandtes i sådan en skala.

I 2017 sættes fokus på at fortsætte arbejdet med at brande Rebild Kommune som en attraktiv erhvervs- og turismekommune, med fokus på at levere på netop de parametre, som vores erhverv og turismeaktører efterspørger.

- I 2016 er der sat mange langsigtede initiativer i gang, og de skaber allerede positive resultater for området. Vi udvider vores fokus på erhvervsgrundesalg, med en aktiv kampagne med erhvervslivet som ambassadører. Der er fuld aktivitetskalender for 2017, både for erhverv og turisme, og vi begynder at se synlige resultater ved vores fokus på, at det skal være attraktivt for vores erhverv, at de er en kommune med stor aktivitet og unikke rammer for medarbejderne og deres familier, udtaler Erhvervs- og Turistchef, Jane Bejlegaard Lindberg.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Måske millionær: Har du været forbi Dagli' Brugsen i Øster Hornum efter en lottokupon? - Rebild

- Læringslokomotivet i dialog med unge og forældre - Rebild

- Rebild Vandrerhjem varmer op til jubilæum - Rebild

- Nordjyske virksomheder spejder mod Norge - Rebild

- Pengeregn over Borremose Erhvervsefterskole - Nørager

- Skoleeleverne i Rebild: Ja tak, til mere bevægelse i dagligdagen - Rebild

- Farver i Rebild Taekwondo Klub - Rebild

- Mulighed for indvinding af mere grus og sand i Siem Skov - Råstofplan vedtaget

- Susanne Zimmer udstiller acrylbilleder i Rotunden i maj - Skørping

- En aften i høj-bælternes tegn - Skørping

- Generalforsamling og sæsonafslutning - Terndrup

- Forårets sidste koncert - KulturStationen Skørping

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld