Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Rebild

Generalforsamling i Rold Skov Golfklub

Kampvalg om formandsposten
Fredag 24. marts 2017 kl. 17:47

Generalforsamling i Rold Skov Golfklub

.
Den ordinære generalforsamling i Rold Skov Golfklub blev afholdt den 21. marts 2017 og efter, at dirigenten Jens Rye Andersen havde konstateret, at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og beslutningsdygtig, aflagde formanden for Rold Skov Golfklub Flemming Knudsen beretning.
Flemming Knudsen kunne se tilbage på et stort år for Rold Skov Golfklub, med fejring af banens 25 år jubilæum, hvor mere end 700 golfspillere spillede med i de mange spændende matcher og 160 deltog i den store jubilæumsfest. Et år hvor Rold Skov Golfklubs venner blev etableret og blandt andet stod for etablering af en helt ny terrasse, hvor klubbens medlemmer og gæster kan nyde området efter en runde golf, men også en terrasse, hvor klubbens medlemmer kan mødes til en snak om blandt andet golf.
Rold Skov Golfklub har stadig over 800 medlemmer, efter der i 2016 er optaget 74 nye medlemmer, desværre er lige så mange stoppet med at spille golf i Rold Skov Golfklub, men der er kommet rigtig mange nye juniorer til klubben. Dette er sket efter en stor indsats af Peter Neergaard Andersen, der som bestyrelsesmedlem har etableret samarbejde med Rebild Kommune og SFO-ordningen, så rigtig mange unge får kendskab til golfspillet.

De frivilliges meget store indsats i klubben har blandt andet resulteret i beskæringer og oprydninger på banen, så den fremstår endnu mere indbydende end før, dette arbejdet blev udført. Flemming Knudsen berettede også om fremgang for klubbens Hul 19, der serverer mad og drikke til de sultne golfere, når de har afsluttet en runde golf, ligesom der kunne berettes om stor tilslutning til den Golfring som Rold Skov Golfklub deltager i sammen med Sebber Kloster Golfklub, Hjørring Golfklub, Brønderslev Golfklub og Hals Golfklub. Et samarbejde, der giver medlemmer af alle fem klubber fritspil på alle fem baner. Formandens beretning blev taget til efterretning af forsamlingen.

Herefter fremlagde klubbens kasserer Erik Østergaard det reviderede regnskab for 2016. Regnskabet udviste et overskud på t.DKK 377. Regnskabet blev godkendt med applaus. Inden fremlæggelse af budget for 2017 blev der stemt om en kontingentomlægning for alle seniormedlemskaber, en omlægning der gennemføres i 2017 og 2018. Forslaget blev godkendt.
Herefter gik forsamlingen over til punktet valg af formand. Der var opstillet 2 kandidater og efter præsentation af Henrik Brandt og Flemming Knudsen, blev Henrik Brandt valgt til ny formand for Rold Skov Golfklub.

Under punktet valg til bestyrelsen blev Bjarne Villadsen genvalgt til bestyrelsen og Allan Laursen blev valgt til nyt medlem af bestyrelsen, begge for en toårig periode. Allan Laursen blev valgt da Peter Neergaard Andersen på forhånd havde meddelt, at han stoppede som bestyrelsesmedlem i Rold Skov Golfklub.
Klubbens revisor EY Aalborg blev genvalgt. Til Amatør- og Ordensudvalget blev John Frølund genvalgt.

Under eventuelt takkede klubbens golfmanager Birte Hvid de afgående bestyrelsesmedlemmer for deres store indsats for Rold Skov Golfklub og kasserer Erik Østergaard meddelte, at han trak sig fra posten som kasserer med øjeblikkelig virkning.
Efter generalforsamlingen konstituerede den nye bestyrelse sig og måtte supplere sig efter kassererens meddelelse til generalforsamlingen. Bestyrelsen supplerede sig til næste ordinære generalforsamling med Lisa Kjær.

Klubben skal nu i arbejdstøjet da en ny stor golfsæson står for døren. Sæsonen starter officielt den 1. april 2017, men banen er allerede nu klar til at modtage golfspillere. Den ny bestyrelse ser frem til samarbejdet med klubbens rigtig mange engagerede frivillige, der er en væsentligt og meget påskønnet del af klublivet.
For yderligere information henvises til klubbens hjemmeside www.roldskovgolf.dk eller til Golfmanager Birte Hvid telefon 9682 8300, eller bestyrelsesformand Henrik Brandt, telefon 4018 7432, mail hb@b-kon.dk.


Konstituering i bestyrelsen.
I henhold til vedtægternes § 8 konstituerede bestyrelsen sig umiddelbart efter generalforsamlingen. Til næstformand blev Thomas Riise Pedersen konstitueret og til sekretær blev Bjarne Villadsen konstitueret.
Som konsekvens af Erik Østergaards meddelelse til generalforsamlingen om, at han trak sig som kasserer, måtte bestyrelsen i henhold til vedtægternes § 8 supplere sig indtil næste ordinære generalforsamling. Bestyrelsen supplerede sig med Lisa Kjær, der overtager posten som kasserer.
Yderligere oplysninger om fordeling af roller og kontakt til klubbens udvalg følger, når bestyrelsen har talt med de siddende udvalg.

Rold Skov Golfklubs hjemmeside er opdateret med kontaktoplysninger til den nye bestyrelse.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Læringslokomotivet i dialog med unge og forældre - Rebild

- Rebild Vandrerhjem varmer op til jubilæum - Rebild

- Nordjyske virksomheder spejder mod Norge - Rebild

- Pengeregn over Borremose Erhvervsefterskole - Nørager

- Skoleeleverne i Rebild: Ja tak, til mere bevægelse i dagligdagen - Rebild

- Farver i Rebild Taekwondo Klub - Rebild

- Mulighed for indvinding af mere grus og sand i Siem Skov - Råstofplan vedtaget

- Susanne Zimmer udstiller acrylbilleder i Rotunden i maj - Skørping

- En aften i høj-bælternes tegn - Skørping

- Generalforsamling og sæsonafslutning - Terndrup

- Forårets sidste koncert - KulturStationen Skørping

- Popkorn til Rebild Taekwondo Klub - Rebild

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld