Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Det Konservative Folkeparti i Nordjylland har 28 kandidater klar til regionsrådsvalget

nordjylland
Onsdag 29. marts 2017 kl. 07:03

Det Konservative Folkeparti i Nordjylland har 28 kandidater klar til regionsrådsvalget

.
Det Konservative Folkeparti i Nordjylland har 28 kandidater klar til regionsrådsvalget den 21. november.

Mandag aften opstillede Det Konservative Folkeparti i Nordjylland hele 28 kandidater til regionsrådsvalget. Det skete i forbindelse med generalforsamlingen i storkredsen, der er partiets regionale organisation.

Det konservative hold til regionsrådsvalget er anført af den erfarne regionspolitiker Per Larsen fra Hjørring. Per Larsen er 51 år og har siddet i regionsrådet siden regionerne blev etableret med strukturreformen i 2006. Før det sad han i en årrække i amtsrådet i Nordjyllands Amt. Samlet set har Per Larsen arbejdet som folkevalgt med de regionale forhold i Nordjylland 20 år. Det er således en af de mest erfarne politikere i Nordjylland, der står i spidsen for det konservative hold til regionsrådsvalget.

På generalforsamlingen fremlagde Per Larsen sin vision for sundhedsområdet i Nordjylland i tre punkter: ”For det første skal Familielægen bevares og udbygges. Vi siger nej til klinikker med vikaransatte læger. Vi vil i stedet for sikre og udvikle den almene praksis, så alle nordjyder får mulighed for at vælge deres egen læge” sagde Per Larsen (K)

”For det andet vil Det Konservative Folkeparti genskabe trygheden. Hurtig akut hjælp skal ikke kun forbeholdes storbyerne. Vi vil sikre hurtig og effektiv hjælp i hele regionen, så ambulancen, lægebilen, akutbilen, lægehelikopteren eller anden hjælp når hurtigt frem. Det er helt afgørende for os”, sagde Per Larsen på mødet.

”Som det tredje punkt skal ventetiden nedbringes. Kapaciteten i det nordjyske sundhedsvæsen skal øges. 52 ugers ventetider hos øjenlægen eller anden speciallæge er uacceptabelt. Kræfterne skal slippes fri! Der skal flere læger til og " knækgrænserne" skal afskaffes. Vi skal ikke begrænse kapaciteten men udvide kapaciteten”, sagde Per Larsen, spidskandidat til regionsrådet for Det Konservative Folkeparti.

For Det Konservative Folkeparti er ambitionen klar, for partiet går målrettet efter formandsposten. ”Man finder ikke en borgerlig politiker, der er mere inde i tingene, end Per Larsen. Derfor skal det naturligvis også være Per Larsen, der skal afløse Ulla Astmann som formand for regionsrådet”, sagde Claus Bunk, formand for Det Konservative Folkeparti i Nordjylland på generalforsamlingen.

”Vi mener Per Larsen er den bedste til opgaven, og det mest seriøse alternativ til Ulla Astmann. Han er reelt det bedste bud på en borgerlig regionsrådsformand. Derfor vil jeg opfordre vores venner i de andre borgerlige partier til at støtte op om Per. Lad os nu gøre ham vil vores fælles formandskandidat”, sagde Claus Bunk på generalforsamlingen.

Se kandidatliste her


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Gå en tur for den gode sag - Agria Hundegåtur 2024 - Aalborg

- Bi-venligt blomsterflor og utæmmet græs vil brede sig i Danmark til sommer - også hos dig? - Aalborg

- Flere personer bortvist fra fastfoodrestaurant - Aalborg

- Lørdagens strømpris - Aalborg

- Stor spænding frem mod søndagens kamp - AaB mod Hobro IK - Aalborg

- Indbrud i Margrethekirken - Aalborg

- Retten i Aalborg: Direktør dømt for snyd med tolkemidler - Aalborg

- Får det betydning? Højholt i karantæne i søndagens kamp for AaB - Aalborg

- Midtjylland snuppede priserne foran næsen af Aalborg ved DM i Company Programme - Aalborg

- Stroke er den fjerde hyppigste dødsårsag i Danmark: Strokedag den den 7. maj - Aalborg

- Tilskud skal give elcyklister nem adgang til opladning - Aalborg

- Prøv det nye indendørs livreddertårn i Haraldslund Vand- og Kulturhus - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld