Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Rebild

Dansk Varmepumpe Industri A/S åbnede dørene for Rebilds bygge- og anlægsbranche

Rebild
Lørdag 8. april 2017 kl. 05:38

Dansk Varmepumpe Industri A/S åbnede dørene for Rebilds bygge- og anlægsbranche

.
Business Rebild inviterede onsdag den 5. april til netværksmøde for den lokale bygge- og anlægsbranche med fokus på Bæredygtigt Byggeri – dette som en del af Rebild Kommunes Klimauger. Med temaet om bæredygtigt byggeri var værten for mødet Dansk Varmepumpe industri A/S (DVI) i Sørup. DVI er eksperter i vedvarende energikilder fra jord, luft og vand.

Mødet startede med en præsentation og rundvisning af DVI, hvor adm. direktør Mikkel Kastrup og grundlægger Henning Pallesen fortalte om virksomhedens historie, produkter og produktion målrettet erhverv og private.
Med fokus på mødets tema fortsatte Christina Grann Myrdal fra Netværk For Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark med at fortælle om projektet Green Building A-Z, som har fokus på at skabe flere bæredygtige og energieffektive offentlige bygninger i bl.a. Aalborg Kommune. De 25 deltagere fik her svar på hvad der rører sig indenfor fremtidens byggeri og kommende krav, hvor evnen for energibesparende løsninger spiller en stadig større rolle ved udvælgelsen af leverandører.

”Bygge- og anlægsbranchen bliver i stigende grad mødt af krav og ønsker til energibesparende løsninger i bygninger og byggerier – både fra det offentlige, erhverv og private. Derfor er det vigtigt for virksomhederne i branchen, at følge udviklingen og at have viden om bæredygtigt byggeri, og de krav det stiller til virksomhedernes kompetenceudvikling” udtaler Erhvervschef Jane Bejlegaard Lindberg.
Afslutningsvis fortalte projektleder Rasmus Hjorth fra Himmerland Boligforening om boligselskabets politik for bæredygtighed, samt hvordan bæredygtighed figurerer i praksis i boligforeningens eksisterende og nye byggeprojekter. Himmerland Boligforening har bl.a. et mål for energirenovering om at energiforbruget i boliger reduceret med 30 % frem til år 2030.
Efter netværksmødet kunne de deltagende virksomheder gå hjem med inspiration og ny viden om energibesparende produkter, bæredygtige byggeprojekter og –metoder samt boligselskabets syn på fremtidens byggeri.
Business Rebild holder løbende netværksmøder for bygge- og anlægsbranchen i Rebild. Hvis du er interesseret i at høre mere om netværksaktiviteterne kan du kontakte Business Rebild, konsulent Birgitte Frost Larsen på tel. 2338 0517 eller www.businessrebild.dk



© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Læringslokomotivet i dialog med unge og forældre - Rebild

- Rebild Vandrerhjem varmer op til jubilæum - Rebild

- Nordjyske virksomheder spejder mod Norge - Rebild

- Pengeregn over Borremose Erhvervsefterskole - Nørager

- Skoleeleverne i Rebild: Ja tak, til mere bevægelse i dagligdagen - Rebild

- Farver i Rebild Taekwondo Klub - Rebild

- Mulighed for indvinding af mere grus og sand i Siem Skov - Råstofplan vedtaget

- Susanne Zimmer udstiller acrylbilleder i Rotunden i maj - Skørping

- En aften i høj-bælternes tegn - Skørping

- Generalforsamling og sæsonafslutning - Terndrup

- Forårets sidste koncert - KulturStationen Skørping

- Popkorn til Rebild Taekwondo Klub - Rebild

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld