Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Rebild

Gregers Krabbe har talent!

Aarestrup
Fredag 21. april 2017 kl. 06:12

Gregers Krabbe har talent!

.
Af Line Fischer
PR udvalget Gregers Krabbe

GREGERS KRABBE HAR TALENT!

Gregers Krabbe Friskolen har traditionen tro igen i år været på fælles lejrskole. I år gik turen til Østhimmerlands Ungdomsskole i Bælum.
Formålet med et lejrskoleophold er bl.a. at lægge undervisningen udenfor de kendte rammer og skabe læring på en anderledes måde. Herudover er et godt fællesskab essentielt for at vi kan trives både individuelt og i relationen til andre. Gang på gang har vi oplevet et styrket fællesskab når vi kommer tilbage til den almindelige skolehverdag, og lejrskolen rækker således ud over de fire dage vi er afsted. Vi bliver rystet sammen på kryds og tværs af klasser og elever og lærere ser hinanden fra helt nye sider. Dette har en meget stor værdi.

I år var 0.-3. klasse på tur til Hobro. Vi besøgte Himmerlands teater og blev kloge på, hvordan et teaterstykke bliver sat op. Vi var ligeledes en tur på Gasmuseet, hvor eleverne lavede flere spændende forsøg. Vores 4.-9. klasser var i Aalborg. Vores 4.-6. klasser var på byvandring samt i Gigantium svømmehal. De ældste elever i 7.-9. klasse deltog i noget Street-Art, hvor de vha. kort skulle finde rundt i byen. De sluttede af med en tur i Aalborg Funcenter.

Som noget særligt forberedte og opførte elever og lærere årets musical mens vi var på lejrskole. Østhimmerlands Ungdomsskole har en teatersal, hvilket gav inspiration til at nytænke vores koncept omkring en årlig lejrskole og musical hver for sig.
Teaterstykket hed ”Gregers Krabbe har talent” og forældre, søskende og bedsteforældre kom forbi til premieren den sidste lejrskoledag om eftermiddagen for at se opførelsen. Det gik helt fantastisk, og alle elever klarede det virkelig flot. Alle har et talent for noget og stykkets budskab var i rød tråd med Gregers Krabbe Friskolens motto: ”Ingen kan alt – alle kan noget – sammen kan vi det hele”.

Gregers Krabbe Friskolen ligger i Aarestrup og er en 11 år gammel Friskole. Elevtallet er pt. på 97 elever, der går i 0.-9. klasse.




© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Læringslokomotivet i dialog med unge og forældre - Rebild

- Rebild Vandrerhjem varmer op til jubilæum - Rebild

- Nordjyske virksomheder spejder mod Norge - Rebild

- Pengeregn over Borremose Erhvervsefterskole - Nørager

- Skoleeleverne i Rebild: Ja tak, til mere bevægelse i dagligdagen - Rebild

- Farver i Rebild Taekwondo Klub - Rebild

- Mulighed for indvinding af mere grus og sand i Siem Skov - Råstofplan vedtaget

- Susanne Zimmer udstiller acrylbilleder i Rotunden i maj - Skørping

- En aften i høj-bælternes tegn - Skørping

- Generalforsamling og sæsonafslutning - Terndrup

- Forårets sidste koncert - KulturStationen Skørping

- Popkorn til Rebild Taekwondo Klub - Rebild

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld