Årets første placering og oprykninger til DcH Svenstrup

Aalborg: Årets første placering og oprykninger til DcH Svenstrup
.
Af Marianne Hansen
Formand, DcH Svenstrup

DcH Svenstrup fik lørdag årets første placering, idet Anders Kallestrup gik et flot program i ved en fin afholdt konkurrence i DcH Vesthimmerland og endte på en flot 2. plads i B klassen med hans labrador Bella. Der har været trænet ihærdigt på flere ting, som virkelig viste sig at gå den rigtige vej. Ud over pokal for placeringen fik Anders med 180,45 point ud af 200 mulige hans første halve oprykning til A klassen.

For John Hansen med hans blandingshund Mille var det lige ved og næsten ift. placering, idet de endte på en 4. plads. Det var imidlertid også med rigtig fine point – og med 172,10 af slagsen, fik de også deres første halve oprykning til A klassen med hjem.