Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Rebild

Generalforsamling og sæsonafslutning

Terndrup
Onsdag 26. april 2017 kl. 11:04

Generalforsamling og sæsonafslutning
Vinderne af handicapturneringen Svend Pedersen og Hans Bjørn


.
Af Hans Bjørn

Terndrup Bridgeklub har afsluttet sæson 2016/17 med generalforsamling i Terndrup Medborgerhus.
Formand Hans Bjørn aflagde en beretning, hvor han fremhævede den store stabilitet i medlemsskaren. Man har været 9 borde i hele sæsonen, det er efter bestyrelsens mening et udmærket antal, men det betyder også, at der faktisk er plads til flere. Det er bestyrelsens opfattelse, at selv om det skulle lykkes at skabe interesse blandt omegnens yngre mennesker for det ædle spil, så kan klubben både tilbyde undervisning og let klare en tilgang af medlemmer.
For nogle år siden indførte man fra Dansk Bridgeforbunds side et handicapsystem, der efterhånden, som det har fundet fodfæste, er en udmærket måling på styrkeforholdet mellem spillerne. Terndrup Bridgeklub sluttede netop både den forrige og denne sæson med en ”Alle mod Alle” turnering, hvor man konkurrerede om at vinde ud fra sit specielle handicap. Dette år kunne man kåre makkerparret Svend Pedersen – Hans Bjørn til vindere af handicapturneringen. De øvrige turneringer har mest været parturneringer i to rækker med op- og nedrykning hver 3. gang.
I sin beretning kunne formanden fortælle om en stabil økonomi. Desuden kunne formanden meddele, at klubben har fået en tildeling fra SPAR NORD Fonden på 5.500 kr. Pengene er beregnet til indkøb af et nyt minutur, der bruges til at markere bordskift. Desuden har klubben allerede brugt nogle af pengene, idet man har forøget sit antal af Bridgemates.
Kassereren og to bestyrelsesmedlemmer var på valg, og alle blev genvalgt. Derfor består Terndrup Bridgeklubs bestyrelse fortsat af følgende: Formand Hans Bjørn, Terndrup, kasserer Peter Mikkelsen, Bælum, Svend Pedersen, Kongerslev, samt Hans Andersen og Poul Thøis Madsen, Bælum.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Læringslokomotivet i dialog med unge og forældre - Rebild

- Rebild Vandrerhjem varmer op til jubilæum - Rebild

- Nordjyske virksomheder spejder mod Norge - Rebild

- Pengeregn over Borremose Erhvervsefterskole - Nørager

- Skoleeleverne i Rebild: Ja tak, til mere bevægelse i dagligdagen - Rebild

- Farver i Rebild Taekwondo Klub - Rebild

- Mulighed for indvinding af mere grus og sand i Siem Skov - Råstofplan vedtaget

- Susanne Zimmer udstiller acrylbilleder i Rotunden i maj - Skørping

- En aften i høj-bælternes tegn - Skørping

- Generalforsamling og sæsonafslutning - Terndrup

- Forårets sidste koncert - KulturStationen Skørping

- Popkorn til Rebild Taekwondo Klub - Rebild

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld