Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Christopher spiller på Grøn 2017

aalborg
Onsdag 3. maj 2017 kl. 10:20

Christopher spiller på Grøn 2017

.
Hvis man siger dansk popmusik, siger man også Christopher. Den populære danske sanger har ikke været til at komme udenom, siden han brød igennem med kæmpehittet Colours i 2012. Siden da har hans musikalske karriere taget fart, hvilket også bragte ham til Grøn tilbage i 2015. Nu ser han frem til atter at skulle med karavanen rundt og spille for de mange publikummer, der traditionen tro kommer på Grøn for at mødes til koncerter, hygge og fest.

En af de fedeste festivaler – og så på hjemmebane

"Jeg tror, det bliver fantastisk at komme tilbage. Jeg har virkelig høje forventninger, det kan jeg ligeså godt sige, for det var super fedt sidste gang. Måske én af de fedeste festivaler jeg har været en del af. Man får et bånd til dem, der arbejder der som frivillige, og til de andre artister, og så er det bare fedt at rende rundt og se de andre artister spille og glæde sig til, at man skal op og gøre dem kunsten efter," fortæller Christopher.

Christopher har været en del i udlandet siden sidst han var med på Grøn, hvilket blandt andet har ført ham til tops på hitlisterne i Kina. Men den danske stjerne glæder sig til at skulle på koncertturné i hjemlandet: "Alle danske byer er jo min hjemmebane. Det er virkelig fedt at komme rundt overalt i Danmark, for der er noget helt specielt over det, når folk herhjemme kender hele ens historie, har været med fra starten og kender alle sangene," fortæller han. Grøn 2017 kommer til København to gange, Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense og Næstved.

Følelsen af at der er plads til alle

Men Christopher er ikke den eneste, der vender tilbage til Grøn. Koncerterne er nemlig blevet en tradition for rigtig mange mennesker, og det er der måske en helt særlig grund til: "Jeg er helt overbevist om, at hovedårsagen til, at publikum bliver ved med at komme tilbage på Grøn, er den der følelse af, at der er plads til alle. Man kan se det, når man kigger ud over publikum – det er alle typer, der står dernede, og det kan man faktisk også mærke på scenen," fortæller Christopher.

De grønne koncerter er arrangeret af Tuborg og Muskelsvindfonden, som sammen arbejder for, at der skal være plads til forskelle – og det gælder både til koncerterne og i samfundet generelt. Derfor er der også masser af forskellig musik på programmet. Konceptet er godt og enkelt: Venner og familie samles til en festlig og hyggelig dag med god livemusik, hvor det hele går til et godt formål. Det har vokset sig til en vaskeægte sommertradition for publikum såvel som frivillige og er en af de største musikbegivenheder herhjemme.

De sidste navne til Grøn 2017 vil blive afsløret her i foråret.

Grøn turnéplan 2017:

20/7 – København

21/7 – Kolding

22/7 – Aarhus

23/7 – Aalborg

27/7 – Esbjerg

28/7 – Odense

29/7 – Næstved

© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Bilist nægtede narkokørsel - Aalborg

- Lørdagens strømpris - Aalborg

- Falsk tusindkroneseddel opdaget - Aalborg

- Aalborg Universitet har skabt vækst og udvikling i 50 år - Aalborg

- AaB jagter endnu et afgørende skridt i oprykningsspillet søndag - Aalborg

- Louis Nielsen er Danmarks bedste arbejdsplads for anden gang i træk: Det vigtigste er fællesskabet - Aalborg

- Bubber og Malene Qvist præsenterer Cirkus Arenas nye supercirkus i Aalborg - Aalborg

- Du kan fremover studere Professionsbachelor i paramedicin i Aalborg - Aalborg

- Nu er turen kommet til Aalborg: Slår dørene op den 10. maj - Aalborg

- Nye tal: Aarhus topper listen over skybrudsskader i 2023 - Aalborg havde 293 - Aalborg

- Nordjyllands Politi forlænger lukningen af rockerklubhus i Nørresundby - Aalborg

- El-løbehjul i trafikken: Har du styr på de skjulte do's and don'ts? - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld