Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Ny økonomi- og IT-chef

aalborg
Fredag 5. maj 2017 kl. 07:14

Ny økonomi- og IT-chef

.
Det bliver den 55-årige Arne Bilgram Kristensen, der bliver ny økonomi- og IT-chef i Aalborg Kommunes Familie- og Beskæftigelsesforvaltning med tiltrædelse den 1. august 2017.

Med sig bringer Arne Bilgram en solid erfaring inden for området. Han kommer fra en stilling som økonomi- og stabschef i Jammerbugt Kommune. Her har han i 15 år stået for stået for opbygning og drift af de centrale stabsfunktioner i Jammerbugt Kommune, og før det været centralforvaltningschef i Pandrup Kommune. Som leder af sammenlægningssekretariatet havde han netop i 2006 en central rolle i dannelsen af Jammerbugt Kommune.

Inden tiden i Pandrup var han fire år vicekontorchef i Undervisning og Kultur, Nordjyllands Amt. Aalborg Kommune er heller ikke helt ukendt som arbejdsplads, da han tilbage i 1990’erne var direktionskonsulent i Aalborg Kommunes Skoleforvaltning.

Arne Bilgram lægger selv vægt på en stærk sammenhæng mellem det administrative stabsarbejde og opgaveløsningen ude i linjen. I tiden i Jammerbugt Kommune har han i perioder måtte træde til og midlertidigt varetage ledelsesopgaver på arbejdsmarkedsområdet. Derudover har han i de seneste to år haft det overordnede driftsansvar for Jammerbugt Asylafdeling.

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der peger på Arne Bilgram. Valget af ham begrundes netop med hans væsentlige forudsætninger for at lede Økonomi- og IT-afdelingen, samt for at indgå i rollen som sparringspartner i forvaltningsledelsen og de politiske udvalg.

Arne Bilgram er uddannet cand. oecon (1989), har diverse ledelsesuddannelser og har senest gennemført en Master i offentlig ledelse (2013).

Arne Bilgram er gift, har tre voksne børn og bor i Fjerritslev.

En lidt sjov detalje er, at Arne Bilgram Kristensen næsten hedder samme som direktøren for Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen Arne Lund Kristensen. Derfor skal han fremover vænne sig til at blive kaldt Arne Bilgram, når han møder på arbejde.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Konfirmationsfesten stikker af i pris - forældre tror ofte, at prisen kun bliver det halve - Aalborg

- Fredagens strømpris - Aalborg

- Oplev Jada på Grøn 2024 i Aalborg - Aalborg

- AaB mod FC Fredericia i aften - Aalborg

- Sportens verden spist af med halvt ton overskudsris i Aalborg - Aalborg

- Familieforestillinger hitter hos Aalborgenserne - Aalborg

- Ny park skal danne ramme om mere fællesskab på Aalborg Universitet - Aalborg

- Aalborg Pirates: Direktør frataget beføjelser og hjemsendt - Aalborg

- TrygFonden støtter brobygningskoncept i Aalborg - Aalborg

- S!RENEN og varslingssirenerne testes onsdag 1. maj - Aalborg

- Bilist taget for at køre narkokørsel - igen - Aalborg

- Vigtigt at være opmærksom på: Nu kan flåtbid føre til gigt hos mennesker - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld