Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Nibe Festival flytter

Nibe
Tirsdag 9. maj 2017 kl. 13:59

Nibe Festival flytter

.
Nye rammer giver optimale muligheder i takt med at Nibe Festival vokser sig større og større

Til sommer kommer Skalskoven til at summe af liv og kærlighed, når Nibe Festival 2017 løber af stablen - og sådan skal det blive ved med at være.

Derimod er festivalens nuværende lokaler på J. Petersens Vej 11 som en naturlig del af festivalens vækst blevet for trange, og det kræver nu en opdatering af rammerne.

Festivalens ledelse har længe haft et godt øje til de 3200 m2 store bygninger hos det tidligere Sander Plast, dog var flytningen betinget af et salg af de nuværende lokaler på J. Petersens Vej. Men at sælge de nuværende lokaler uden at have sikret sig nye kunne i sidste ende betyde, at festivalen blev husvild.

- Derfor tog vi et par runder i ledelsen og regnede på, hvad det vil koste os at have begge bygninger en periode – det kan vi sagtens forsvare økonomisk, siger bestyrelsesformand Thomas Larsen, og uddyber:

- Vi har fået muligheden for at købe Sander Plast, da vi er lykkedes med den lagte strategi om at blive konsolideret økonomisk og dermed have penge på bogen. Jeg ser det som en rigtig god økonomisk investering, hvor vi ikke er gået på kompromis med vores økonomiske målsætninger, men stadig har stort fokus på at kunne generere midler til udlodninger til foreninger og udvikling af festivalen.

Drifter hele året
De nye rammer er vigtige for driften af Nibe Festival, ikke bare mens festivalen står på, men også resten af året.

- Arbejdet med konceptudvikling af nye barer og boder for blandt andet at efterleve ønskerne i Nibe Festivals “helhedsplan” forløber over hele året, og det er desuden vigtigt, at vores kontorer og fællesfaciliteter for medhjælpere m.m. fremstår lækre og fine, siger Thomas Larsen.

Han tilføjer desuden, at meget af festivalens udstyr indtil nu har stået udendørs, og det var endnu et ønske, at man kunne samle det under tag. Men også frivillighedens fællesskab får optimale muligheder for at udvikle sig på den nye adresse:

- De nye rammer giver os optimale muligheder – ikke mindst ift. de mange hundrede af vores 4000 frivillige, som er engageret hele året. Rammerne på J. Petersens Vej 11 har længe været pressede i forhold til pladsen. Vi kan helt sikkert også dyrke frivillighedens fællesskab i de nye rammer, og give den – for os - så vigtige ”vi-kultur” perfekte vilkår, fortæller festivalleder Peter Møller Madsen, og tilføjer:

- Der er vist ingen tvivl om, at de nye omgivelser også får en stor positiv betydning for afviklingen af fremtidens festivaler i Nibe.

Købesummen beløber sig til 4. Mio. kr.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Nye tal: Aarhus topper listen over skybrudsskader i 2023 - Aalborg havde 293 - Aalborg

- Fredagens strømpris - Aalborg

- Nordjyllands Politi forlænger lukningen af rockerklubhus i Nørresundby - Aalborg

- El-løbehjul i trafikken: Har du styr på de skjulte do's and don'ts? - Aalborg

- Grundlovsforhør efter knivstik i Nørresundby - Aalborg

- Mekoprint anerkendes for cirkulær tilgang til affald som en ressource - Aalborg

- Fylder onkel Bjarne rundt eller skal din trofaste medarbejder Ib hyldes for sit jubilæum? - Aalborg

- Uanset vind og vejr så står aalborgensiske børn der: 9000 helte hyldes i Tivoli og i LEGOLAND - Aalborg

- Knivstikkeri i Nørresundby: Politiet mistænker narkohandel - Aalborg

- Vis det særlige af Aalborg frem med puljen 'Samlingskraft - sammen om steder vi holder af'' - Aalborg

- Drømmer du om ponygalop? - Aalborg

- Tabt gods og uheld skaber problemer og kø på E45 Nordjyske Motorvej - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld