Del på Facebook   Print siden  

Østjysk terapeut hjælper danskere til øget livskvalitet

ANNONCE
Tirsdag 30. maj 2017 kl. 08:00

Østjysk terapeut hjælper danskere til øget livskvalitet

Problemer er der nok af, men det bliver svært at løbe fra dem, når de er placeret indeni...
.
Af Klaus Hansen

Kærligheden er omdrejningspunktet, og når man har fundet den balance, man har sat sig for at finde, kan man hvile roligt i sig selv, mener sexolog, terapeut og foredragsholder, Lene Søe. Med egen erhvervsdrivende klinik tilbyder hun blandt andet terapi i Århus og omegn.

Forud for hendes ekspertise i psykoterapi og rådgivning, har Lene Søe flere års uddannelse og erhvervserfaring. Den dybe passion for selvudvikling og terapi fandt hun dog hverken i en bog, eller i karrieren, men i hendes personlige liv. En skilsmisse skulle vise sig at blive starten til en ny livsindstilling og kendskab til alt fra kognitiv til spirituel terapi, som hun i dag praktiserer ved egen klinik i Risskov.

Vejen hjem til dig selv
Efter 5+ års studier i menneskets psyke mener Lene Søe at være overbevist – mennesket er sin egen lykkes smed, og det handler om at gøre plads til det, der er sværest, nemlig at acceptere hvem man i virkeligheden er. Jo mere man gør, for at vride sig ud af ens destruktive tilværelse, jo værre bliver det, lyder det fra terapeuten. Når man opdager, at der ikke skal mere til, end at favne hvem man i virkeligheden er, så sker der en enorm forløsning, og dette omtales som at ’komme hjem til sig selv’. Når man er hjemme i sig selv, kan kærligheden virkelig få lov til at skabe den harmoni, som man har længtes efter i nok så lang tid. Denne proces er Lene Søe med sin professionelle certificering til tjeneste for, og ydelserne er ikke få. Hun tilbyder bl.a. kognitiv terapi, eksistentialistisk terapi, transpersionel terapi, mfl.

Få terapien tilpasset dit behov
I sit virke som par- og psykoterapeut har Lene Søe gjort sig mange gode erfaringer og opdagelser om det holistiske menneske, og hun sigter efter, at tilpasse terapien til den enkeltes behov. Mange par er gået fra klinikken med opdagelser, de ikke havde forestillet sig, og det er da også hensigten med terapi – at blindpunkterne man har i sit liv kommer til syne, så man kan omdirigere kursen.

Er man interesseret i at læse mere om Lene Søes klinik og psykoterapi i Århus, kan man besøge hendes hjemmeside og læse mere om hendes virke.


© Copyright 2018 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg

- En keto inspireret påskefrokost – 3 gode råd - Sponseret artikel

- Sådan vælger man den rigtige bonuskode - Sponseret artikel

- Gode råd om leasing af bil - Aalborg

- Gode tips til bonuskoder, hvis du oddser - Sponseret artikelRubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld