Del på Facebook   Print siden  

MamaMilla sælger babynests online

ANNONCE
Tirsdag 30. maj 2017 kl. 13:00

MamaMilla sælger babynests online
Babynesten er særligt populær, da den sikrer både barn og forælder en større ro.


Med produkter testet af talrige forældre, en sans for høj kvalitet og barnets bedste, har MamaMilla formået at gøre sig relevant hos danske småbørnsforældre...
.
Af Klaus Hansen

Nyfødte kan af gode grunde godt føle sig lidt urolige og utrygge – fra at have ophold sig i sikkerhed inde i mors mave til at havne i denne store verden. Det gør derfor forældreopgaven til en god men svær udfordring, da man ikke kan være hos barnet hele tiden. Her kan det være en god idé at supplere de trøstende kærtegn og mange timer med barnet på armen med babyudstyr, der sikrer maksimal tryghed og velvære for barnet. De eftertragtede babynests og juniornests giver det spæde barn mulighed for ikke blot at føle sig tryg, men også for at du som forælder kan føle dig sikker ved at være beskæftiget med hverdagsopgaverne.

Gennembrud til sensitive babyer
Børn, der rammes af kolik eller på anden vis viser sig særligt sensitive overfor hverdagens stimuli, kan virke overvældende for forældre, der ikke kan gøre hverken fra eller til. Det er dog et problem, der ikke er uløseligt med lidt hjælp fra bl.a. den populære babynest, der gør det muligt at komme igennem dagen og samtidigt have lavet lidt husligt arbejde eller tage på familietur til Lalandia. Babynesten kan snøres helt ind omkring barnet, så det har mindre plads og dermed større sikkerhed, da den mindre plads giver større ro for barnet.

Man kan desuden også tage barnet med sig de fleste steder uden at være nødt til at bære det på armen hele tiden. Har det da også en meget stor utryghed, når det vågner fra middagsluren og ser de manglende forældre, er det en god måde at vise barnet, at det er tæt på far og mor og stadigvæk i trygge rammer.

Til at supplere med kan man med fordel finde barnevognspuder, sengerande og ammepuder – alt sammen i tekstiler, der er allergivenlige og økologisk certificerede, så barnet ikke eksponeres for nogle kemikalier.

Kvalitet frem for alt
Hos MamaMilla er det blevet gjort til en dyd, at have styr på materialerne. Kun det bedste er godt nok, når det drejer sig om komfort og sikkerhed til det spæde barn. Derfor kan man være tryg ved at vide, at den erhvervede babynest gennemgående er allergivenlig samt produceret med materiale, der giver en blød, dyneagtig fornemmelse. Kanterne på luksus babynesten, der tilmed er temperaturregulerende, er lavet af Fossflakes, som giver en stabil, men samtidig blød og ensartet form. Skulle uheldet være ude er babynesten efter en vask ved 60 grader fri for bakterier og støvmider igen. Den tykke bund, der sikrer barnet ligger blødt og godt, er en kvalitetsrig og dermed slidstærk skummadras, som kan gemmes og genanvendes til det næstkommende barn.

Se udvalget af babynests samt juniornests til de større børn og læs mere om udstyret på MamaMillas hjemmeside.© Copyright 2018 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Gør Aalborg smukkere med blomster - Aalborg

- Flyt hjemmefra med plus på kontoen - Sponseret artikel

- Tag på skiferie i Østrig og skab nye og unikke ferieminder sammen - Aalborg

- Her er dit nye fotoalbum – i en bog - ANNONCE

- Få dit tøj tørret ordentligt med en vaske-tørremaskine - ANNONCE

- Find din næste seng på tilbud - ANNONCE

- Slip for ventetiden med en tørretumbler - ANNONCE

- Få rengøringen klaret med en ny støvsuger - ANNONCE

- Spring let og elegant hen over opvasken med en opvaskemaskine - ANNONCE

- Danskerne vil have frihed og fleksibilitet - Aalborg

- Tag på romantisk tur til Aalborg - ANNONCE

- Sådan kan du nedbringe varmeomkostninger som boligejer - AalborgRubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld