Del på Facebook   Print siden  

Jyske Storkøkken sørger for alt til industrikøkkenet eller restauranten

ANNONCE
Onsdag 31. maj 2017 kl. 09:06

Jyske Storkøkken sørger for alt til industrikøkkenet eller restauranten

Det gode kantine- og køkkenliv er godt rustet med inventar, interiør og udstyr...
.
AF Klaus Hansen

Det kender virksomheden, Jyske Storkøkken, alt til, og der gøres en dyd ud af at bane vejen for de professionelle køkkener ved hårdt arbejde og en ærlig handel.

Der er ikke langt fra idé til handling, når det kommer til ildsjæle, der drives af passionen, og her er restaurant og køkkener ingen undtagelse. Drømmen fortæller dog lejlighedsvis lidt om de manglende praktiske muligheder og til tider barske omstændigheder, der kan være tilknyttet en nyopstartet restaurationsvirksomhed. Gode råd behøver dog ikke være dyrekøbte, i hvert fald ikke hvis du spørger Jyske Storkøkken.

Gode råd og jysk flid
Når man enten åbner ny restaurant, eller skal etablere et storkøkken af anden art, er der ingen hurtige omveje. Der skal læses op på reglement og prioriteres i det ønskede køkkeninventar. Derfor vil man, som kunde hos sælgere af køkkenudstyr, gerne erhverve sig varer af god kvalitet til en rimelig pris.

Med en historie, der kan spores tilbage til 1981, kan man roligt sige, at Jyske Storkøkkens erfaring, hvad dette angår, kommer til sin fulde ret. Den nuværende indehaver, Peter Korsholm, opkøbte virksomheden i 1996 og har sidenhen præget den ad innovative og fremadgående veje bl.a. ved hjælp af det såkaldte Cash & Carry koncept, hvor alle varer, der haves i butikken, er fuldt tilgængelige i den fysiske butik i Silkeborg. Her kan kunder komme og se deres ønskede varer, samt modtage rådgivning henimod en god og holdbar løsning for dernæst at bringe varen med sig samme dag. Der behøver dog ikke være nogen hast, da virksomheden også kan tilbyde gratis og uforpligtende samtaler med en indretningskonsulent, der kan spore køkkenet i den præfererede retning.

Det potentielle køb online
Udover varmebehandlingsanlæg til sikring af en god vandkvalitet, har Jyske Storkøkken efterhånden så loyale forhandlere, at selv kendte mærkevarer modtages og sælges til favorable priser. Kokketøj, varmeskab, røremaskine, ovne og ismaskiner er blot få ud af en stor portion i virksomhedens udvalg.

Der kan læses mere omkring virksomheden og det brede udvalg af produkter til storkøkken her.

© Copyright 2018 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg

- En keto inspireret påskefrokost – 3 gode råd - Sponseret artikel

- Sådan vælger man den rigtige bonuskode - Sponseret artikel

- Gode råd om leasing af bil - Aalborg

- Gode tips til bonuskoder, hvis du oddser - Sponseret artikelRubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld