Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Nordjyske Bank i Aalborg sætter fokus på godt naboskab

aalborg
Onsdag 31. maj 2017 kl. 09:51

Nordjyske Bank i Aalborg sætter fokus på godt naboskab

.
Godt naboskab og sammenhold skal nu belønnes. Ejendomsmæglernes Fond og Nordjyske Bank har stiftet prisen Årets Villavej 2017, der netop er igangsat. Prisen har til formål at få gode idéer frem i lyset til, hvordan blandt andre aalborgensere kan få størst mulig glæde af sine naboer.

Det gode naboskab findes i mange forskellige afskygninger i Aalborg. Det kan eksempelvis være, at man er fælles om at flage på hinandens fødselsdage, at vejen hver anden måned spiser aftensmad sammen, eller at naboer sammen går aftenture for at forebygge indbrud i området.

Det er gode historier som disse, Ejendomsmæglernes Fond nu gerne vil have frem i lyset sammen med Nordjyske Bank. Derfor har de to parter stiftet prisen Årets Villavej 2017, hvor beboere på villaveje i hele Nordjylland kan indstille sig selv og hinanden med en god begrundelse for, hvordan netop deres vej gør en indsats for det gode naboskab og således bør vinde prisen og den tilhørende præmie:

- Kåringen af Årets Villavej 2017 har dels til formål at synliggøre de gode nabohistorier og dels at inspirere andre til at få et bedre naboskab, forklarer Steen Royberg formand for bestyrelsen i Ejendomsmæglernes Fond.

Ejendomsmæglernes Fond er en velgørende fond, der uddeler bidrag på op i mod en million kroner årligt til kulturelle, videnskabelige og sociale velgørende formål særligt i Nordjylland. Nu er fonden gået sammen med Nordjyske Bank, som også ser en stor værdi i at sætte fokus på det gode naboskab:

- Vi samarbejder med Ejendomsmæglernes Fond om prisen, fordi vi gerne vil støtte det gode naboskab. Sagen er jo den, at danskerne har travlt som aldrig før, og det er en af grundene til, at et godt og personligt naboskab ikke længere er nogen selvfølge. Det er en udvikling, som vi gerne vil modgå ved at sætte fokus på blandt andet de sociale arrangementer på tværs af bopæl, som kan tilføre en stor værdi til lokalområdet, fortæller Nordjyske Banks afdelingsdirektør i Aalborg, Michael Kristensen.

Om man bor på Følvænget, Victoriagade eller Ribevej er ligegyldigt, når bare der er tale om en villavej, som har gjort noget ekstraordinært for sammenholdet på vejen. Indstillinger kan foretages i perioden frem til 2. juli 2017 på www.nordjyskebank.dk/aaretsvillavej.

Vinderen udpeges af en dommerkomité bestående af Steen Royberg, bankdirektør Claus Andersen og journalist Mogens Jørgensen fra TV2/Nord.

Præmien er på op til 10.000 kroner og skal dække udgifterne til et fælles arrangement som eksempelvis en vejfest. Derudover får vinderen mulighed for at smykke sig med et Årets Villavej 2017-vejskilt.© Copyright 2018 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Gør Aalborg smukkere med blomster - Aalborg

- Flyt hjemmefra med plus på kontoen - Sponseret artikel

- Tag på skiferie i Østrig og skab nye og unikke ferieminder sammen - Aalborg

- Her er dit nye fotoalbum – i en bog - ANNONCE

- Få dit tøj tørret ordentligt med en vaske-tørremaskine - ANNONCE

- Find din næste seng på tilbud - ANNONCE

- Slip for ventetiden med en tørretumbler - ANNONCE

- Få rengøringen klaret med en ny støvsuger - ANNONCE

- Spring let og elegant hen over opvasken med en opvaskemaskine - ANNONCE

- Danskerne vil have frihed og fleksibilitet - Aalborg

- Tag på romantisk tur til Aalborg - ANNONCE

- Sådan kan du nedbringe varmeomkostninger som boligejer - AalborgRubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld