Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Aalborg er lørdag vært for Danmarks største motionstriatlon

aalborg
Torsdag 1. juni 2017 kl. 14:39

Aalborg er lørdag vært for Danmarks største motionstriatlon
Foto: KMD


.
Lørdag er Aalborg vært for anden afdeling af Danmarks største motionstriatlon KMD 4:18:4.
Fra kl. 08.00 lørdag morgen til kl. 15.00 vil hundredevis af triatleter få området omkring Haraldslund Vand og Kulturhus til at syde og boble, når de skal igennem 400meter svømning, 18km cykling og 4km løb. KMD 4:18:4 stævnet i Aalborg er for nogle det første møde med triatlonsporten, for andre skarp træning på vej mod de store IRONMAN konkurrencer.

Fra Aalborg til Hawaii går der en rød tråd. Den er måske ikke lige til at se. Men når de første triatleter hopper i vandet lørdag morgen i Haraldslund Vand og Kulturhus, er det for mange først skridt på vej mod drømmen om, at deltage i det ikoniske IRONMAN VM på Hawaii:

"Det er det som er så fantastisk ved KMD 4:18:4, udover at det for alle er en utrolig sjov dag, så er det også for nogle starten på hvad jeg nærmest vil kalde en livsrejse," siger Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef for IRONMAN der er arrangør af lørdagens store triatlonarrangement.

KMD 4:18:4 er nemlig på den ene side "bare" et rigtig godt afviklet og sjovt stævne, hvor deltagerne kommer og har en sjov dag sammen til lands og til vands. Men samtidig fungerer de stævnet som en en meget vigtig bidragsyder til dansk triatlon:

"Med KMD 4:18:4 skaber vi dels nogle virkelig gode rammer for alle deltagerne. Samtidig er det en mulighed for mange førstegangs trialeter at snuse til sporten, og vi kan se at mange, af de deltagere vi nu har til vores IRONMAN stævner, de begyndte med et KMD 4:18:4 stævne, så der er helt klart en fødekæde fra KMD 4:18:4 stævnerne til de længere distancer og indmeldelse i de danske triatlonklubber," fortæller Frej Elbæk Schjeldal

Som altid er der garanti for god stemning, gode billeder og højt humør lørdag.
Programmet ser ud som følger:

8.00-10.00: Registrering er åben
10.00: Første deltager sendes afsted
14.00: Sidste deltager er i mål
15.00: Stævneområde pakkes sammen


OM KMD 4:18:4
KMD 4:18:4 er Danmarks største motionstriatlon med løb i Odense, Aalborg, Aarhus, Helsingør og København. I 2016 prøvede over 10.000 mennesker kræfter med KMD 4:18:4.

Altid på samme distance: 400 meter svømning, 18 km cykling og 4 km løb - en fantastisk underholdende distance, som alle, med mod på en sjov kombination af tre fantastiske discipliner, kan gennemføre.

© Copyright 2018 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Gør Aalborg smukkere med blomster - Aalborg

- Flyt hjemmefra med plus på kontoen - Sponseret artikel

- Tag på skiferie i Østrig og skab nye og unikke ferieminder sammen - Aalborg

- Her er dit nye fotoalbum – i en bog - ANNONCE

- Få dit tøj tørret ordentligt med en vaske-tørremaskine - ANNONCE

- Find din næste seng på tilbud - ANNONCE

- Slip for ventetiden med en tørretumbler - ANNONCE

- Få rengøringen klaret med en ny støvsuger - ANNONCE

- Spring let og elegant hen over opvasken med en opvaskemaskine - ANNONCE

- Danskerne vil have frihed og fleksibilitet - Aalborg

- Tag på romantisk tur til Aalborg - ANNONCE

- Sådan kan du nedbringe varmeomkostninger som boligejer - AalborgRubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld