Del på Facebook   Print siden  

Dansk Tagbyg ApS er specialister i tagløsninger

ANNONCE
Tirsdag 19. september 2017 kl. 17:38

Dansk Tagbyg ApS er specialister i tagløsninger
Arkivbillede


Taget skal stå imod sol, regn, sne og frost alle årets dage...
.
Af Klaus Hansen

Hvis du står overfor at skulle investere i et nyt tag, er der hjælp at hente hos Dansk Tagbyg ApS.

Den aarhusianske virksomhed specialiserer sig nemlig indenfor tagbyg og kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken tagløsning der er bedst for dig. Derudover er Dansk Tagbyg ApS også specialiserede i energiløsninger - du får altså ikke kun et solidt tag men også et tag, som er energi- og miljørigtigt.

Det kan være svært præcist at beregne et tags levetid, da vejrets indflydelse ikke altid kan forudsiges, men sikkert er det, at når taget er nedslidt, er der brug for et nyt, eftersom taget er afgørende for husets generelle stand. Er taget derfor ved at blive utæt, eller står man midt i et tilbygnings- eller renoveringsprojekt, er et nyt tag en essentiel overvejelse.

Hvilken tagtype er den rigtige tagtype?
Det er vigtigt at vide, hvilke tagtyper der bedst kvalificerer sig indenfor et givent projekt. Der findes en række løsninger, hvor især materiale og design er de centrale faktorer. Det rigtige tag skal dermed både kunne passe ind i husets stil og udtryk som helhed for at holde dets integritet intakt, men ligeså kompromisløst er tagets funktionalitet også nødt til at være. Her er det en god idé at sparre med tømrere, der har specialviden indenfor faget. Hos Dansk Tagbyg ApS er der stort fokus på uforpligtende rådgivning, som tager udgangspunkt i det specifikke byggeprojekt for dermed at kunne tage højde for, hvilket tag der er det rigtige for projektet.

Det rigtige tag er også et energibesparende tag
Ikke nok med at finde en tagløsning hvor materiale og stil går op i en højere enhed, er der på den energivenlige konto også en række muligheder for at optimere taget såvel som resten af boligen. Et godt eksempel i den forbindelse er efterisolering af tag og loft – varmetabet gennem tag og loft er hele 12 % højere end gennem ydervæggene, og en investering i efterisolation leder derfor til en markant varmebesparelse og samtidigt til et sundere indeklima, hvor risikoen for skimmelsvamp og råd mindskes.

En anden investering, man med fordel kan gøre sig som husejer, er monteringen af et solcelleanlæg. Her opnås der store besparelser på elregningen, og solceller er derfor et oplagt valg i forlængelse af det nye tag.

Fælles for alle disse muligheder er, at kvaliteten i høj grad afhænger af selve monteringen, og at den specifikke boligs muligheder og begrænsninger tages med i overvejelserne – alt dette er det godt at få talt omkring med erfarne fagfolk.© Copyright 2018 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg

- En keto inspireret påskefrokost – 3 gode råd - Sponseret artikel

- Sådan vælger man den rigtige bonuskode - Sponseret artikel

- Gode råd om leasing af bil - Aalborg

- Gode tips til bonuskoder, hvis du oddser - Sponseret artikelRubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld