Del på Facebook   Print siden  

Tag på romantisk tur til Aalborg

ANNONCE
Søndag 24. september 2017 kl. 08:05

Tag på romantisk tur til Aalborg
Arkivbillede


Er du i et fast parforhold, der har varet over en længere årrække? Så ved du også, at det ofte kan være svært at finde tid til de store romantiske udskejelser i en hverdag præget af hus, børn og job...
.
Af Klaus Hansen

Ikke desto mindre er det helt og aldeles afgørende for et parforhold, at der afsættes tid til sig selv og hinanden, hvor hverdagens pligt bliver skubbet i baggrunden og fokus i stedet ligger på at nyde hinandens selskab.

Der er uanede muligheder til rådighed, når man skal planlægge en romantiske tur med konen eller kæresten. Det kan enten være en fælles planlægning eller en overraskelse. Uanset hvordan turen bliver strikket sammen, så er Allborg et sted, hvor romantikken kan folde sig ud i fuldt flor. Paris er kendt som kærlighedens by, men hvis man ikke har tid og penge til at drage til den franske hovedstad, kan man jo besøge Nordens Paris, Aalborg.

Hvorfor er Aalborg en romantisk by?
Med en fantastisk beliggenhed ud til Limfjorden samt et pulserende byliv har Aalborg alt, hvad der kræves, for at planlægge en skøn dag i kærlighedens tegn. Aalborg er en velsmagende cocktail af små hyggelige gader med bindingsværkshuse blandet med mageløs, moderne arkitektur symboliseret ved blandt andet Utzon Centret og Musikkens Hus. Aalborg har med andre ord noget for enhver smag.

Nordjylland er for mange danskere ensbetydende med romantik på grund af landsdelens ro og fantastiske lys. Som by er Aalborg i den grad med til at opretholde dette fornemme ry, for selvom Aalborg er Danmarks fjerde største by, så er der en helt særlig stemning og afslappethed, som man ikke ser i mange lignende storbyer.

Men hvad har Aalborg så helt konkret at byde på, hvis du skal arrangere en romantisk dag med din bedre halvdel?

Nyd Aalborgs mange tilbud
Aalborg er kultur, arkitektur og natur samlet i ét. Som par på romantisk tur kan man med fordel bevæge sig gennem bymidten, hvor et hav af hyggelige barer og caféer popper op. Her kan man nyde en let frokost eller en kop kaffe, mens man iagttager det pulserende byliv.

Aalborg byder også på en bred palet af kulturelle oplevelser, som I sammen kan nyde. Eksempelvis skønne koncerter i Musikkens Hus eller dragende teaterstykker i Aalborg Kongres & Kultur Center. Også Skråen i Nordkraft er værd at nævne, hvis man ønsker at blive stimuleret med kultur, koncerter eller komik.

Ønsker man at komme lidt væk fra bymidtens støj og de mange mennesker, byder Aalborg også på grønne områder, der er ren idyl. Der findes således et bredt udvalg af parker, hvor man kan slentre hånd i hånd eller parkere sig på græsset og få lidt lækkert til ganen.

Lækker middag
Aalborg kommer i den grad til sin ret, når klokken nærmer sig spisetid. Byens gastronomiske spektre er flerfoldigt, og hvad enten man ønsker at spise på en lille, en stor, en dyr eller en billig restaurant, så er der frit valg i det nordjyske. Mange foretrækker en god bøf med et godt glas rødvin, og det kan bestemt også lade sig gøre i Aalborg. På A Hereford Beefstouw får du således et steakhouse i Aalborg, hvor stemning, indretning og maden går op i en højere enhed. Der anvendes således kun første klasses oksekød, der tilberedes på åben grill i restauranten.

Foruden et måltid med en mør, saftig bøf og et udsøgt glas vin byder A Hereford Beefstouw i Aalborg på en fantastisk stemning i hyggelige omgivelser. Restauranten ligger i den historiske Simonis gård i det centrale Aalborg, hvor bindingsværk og rustikke plankegulve er blandet med moderne designermøbler og inventar.

Solnedgang på havnen
Når maverne er fyldte, er det langt fra ensbetydende med, at dagen er slut. Aalborg har et hav af tilbud hen på aftentimerne, som man ikke må snyde sig selv for. Ønsker I at afslutte dagen i den mest romantiske stil, så er en tur på Havnen en oplagt mulighed. Her kan i sammen nyde solnedgangen ved Limfjorden og efterfølgende indlogere jer på et af de mange hyggelige hoteller i og omkring Aalborg.

I kan selvfølgelig også skyde sengetiden en smule og i stedet besøge Danmarks festmekka, Jomfru Ane Gade. Her er det ikke kedeligt, og I er garanteret fest og farver til den lyse morgen.

Så hvad venter du på? Tag kæresten i hånden og udforske romantiske Aalborg.© Copyright 2018 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg

- En keto inspireret påskefrokost – 3 gode råd - Sponseret artikel

- Sådan vælger man den rigtige bonuskode - Sponseret artikel

- Gode råd om leasing af bil - Aalborg

- Gode tips til bonuskoder, hvis du oddser - Sponseret artikelRubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld