Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Guide: Sådan vælger du den bedste skummadras

Sponseret artikel
Tirsdag 27. februar 2018 kl. 13:50

Guide: Sådan vælger du den bedste skummadras
Arkivbillede


En skummadras er i de fleste tilfælde den billigste topmadras til din seng, og den er ligeledes populær inde på børneværelset...
.
Af Klaus Hansen

Dog er skummadrassen ikke det ideelle valg i alle tilfælde, da det kan bedre at investere i en madrastype. Dog kan der ske det, at man ikke kan finde en anden madrastype til den pågældende seng, da det kun er en skummadras, der kan passe i størrelsen. Derudover er det også oftest skummadrasser, der er i børnesenge og i barnevogne. Skummadrasser fås i både lav og høj kvalitet, og prisen varierer dermed også på de forskellige skummadrasser. De billigste modeller er produceret af koldskum eller purskum, og de dyreste skummadrasser består memory-skum. Forskellen på de to typer er liggekomforten og søvnkvaliteten. Er du på udkig efter en ny topmadras, får du her nogle forslag til, hvilke madrasser, der er særligt gode til de forskellige formål.

Purskum
En madras bestående af purskum er oplagt at vælge, hvis du vil forlænge levetiden af din nuværende seng. Dog er denne madras ikke specielt god til at bortlede varme, og det er heller ikke den mest støttende valg. Men er du på udkig efter en billig madras, kan madrassen af purskum være det ideelle valg for dig.

Naturlatex
En madras lavet af naturlatex er en madras af meget høj kvalitet. Produktionen af madrassen er bæredygtig, og du får en tyk madras, der både støtter kroppen og afleder varme. Denne madras kan være særlig god, hvis du er villig til at bruge lidt flere penge på din madras.

Memory-skum
Madrasser lavet af memory-skum er de absolut dyreste skummadrasser, da du her får et materiale, der støtter kroppen og former sig, så din nakke, dine skuldrer og din hofte kommer til at ligge i den rigtige og mest behagelige position. Disse dele af kroppen er nemlig tilbøjelige til at blive ømme, hvis du ikke har lagt rigtigt i løbet af natten.

Hvad er den bedste løsning for dig?
Overordnet set er de billige madrasser lavet af purskum og koldskum ikke det bedste valg, da de ikke er gode til at aflede varmen fra din krop, og de virker helller ikke særligt støttende for de udsatte kropdele. Dog er det en billig løsning, og madrassen er med til at forlænge din sengs levetid. Som udgangspunkt bør du nok kun se madrassen som en midlertidig løsning, indtil du har fået råd til en dyrere skummadras af enten latex eller memory skum, hvor kvaliteten er helt i top. Hos Bedrenaetter.dk kan du finde mere information om de forskellige typer, og du kan med professionel rådgivning finde frem til den bedste løsning for dig.



© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Nu er turen kommet til Aalborg: Slår dørene op den 10. maj - Aalborg

- Nye tal: Aarhus topper listen over skybrudsskader i 2023 - Aalborg havde 293 - Aalborg

- Fredagens strømpris - Aalborg

- Nordjyllands Politi forlænger lukningen af rockerklubhus i Nørresundby - Aalborg

- El-løbehjul i trafikken: Har du styr på de skjulte do's and don'ts? - Aalborg

- Grundlovsforhør efter knivstik i Nørresundby - Aalborg

- Mekoprint anerkendes for cirkulær tilgang til affald som en ressource - Aalborg

- Fylder onkel Bjarne rundt eller skal din trofaste medarbejder Ib hyldes for sit jubilæum? - Aalborg

- Uanset vind og vejr så står aalborgensiske børn der: 9000 helte hyldes i Tivoli og i LEGOLAND - Aalborg

- Knivstikkeri i Nørresundby: Politiet mistænker narkohandel - Aalborg

- Vis det særlige af Aalborg frem med puljen 'Samlingskraft - sammen om steder vi holder af'' - Aalborg

- Drømmer du om ponygalop? - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld