Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Er du bagud med huslejen? Så læs med her

sponsorerede artikler
Tirsdag 5. juni 2018 kl. 22:09

Er du bagud med huslejen? Så læs med her
Arkivbillede


I dag er huslejer dyrere end nogensinde før, og det kan derfor hurtigt blive svært at betale huslejen af den ene eller den anden årsag...
.
Af Klaus Hansen

De fleste danskere har prøvet eller kommer til at være bagud med husle-jen, og det kan der være flere forskellige grunde til. Hvis man eksempelvis er studerende og SU’en ikke rækker til både mad, transport, husleje osv., så kan man vælge at spørge venner eller familie om penge, men det er ikke altid, at der er hjælp at hente der.

Derudover kan der komme uforudsete udgifter, og så kan man være uheldig ikke at have råd til huslejen. Der findes mange måder, som man kan komme bagud med huslejen på – derfor kan det være en nem og hurtig løsning at tage et kviklån på nettet. Hvis du sy-nes, at det lyder interessant, så kan du læse mere herunder om fordelene ved at tage et kviklån.

Fordele ved at tage et kviklån
Hvis du er bagud med huslejen, så kan det være en fordel at tage et kviklån, da man på få minutter kan ansøge om et kviklån og derefter få udbetalt 500-15.000 kroner i løbet af et par dage. Derudover kan man vælge at søge om kviklån flere forskellige steder på en gang, så hvis man finder et bedre tilbud det ene sted, så kan man blot godkende det ene kviklån med sit NemID og derved få et bedre tilbud.

Der er nogle få krav som man skal opfylde, hvis man gerne vil ansøge om et kviklån. For det første skal man være minimum 18 år, også skal man have et NemID, og til sidst må man ikke være registreret som dårlig betaler i RKI.

Få yderligere information på nettet
Hvis man vælger at optage et gratis kviklån, så undgår man ansøgningsafgift, administrationsgebyr samt skjulte gebyrer og renter. Man behøver ikke at låne pengene i en traditionel bank og forklare sin økono-miske situation og derefter vente på lange låneprocesser. Så uanset hvorfor du mangler penge, så kan et kviklån muligvis være den bedste løsning for dig.



© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Kend dine køkkenknive - sponsorerede artikler

- God rådgivning omkring køb og salg af fast ejendom - sponsorerede artikler

- Få 4 tilbud på din fragtopgave og spar op til 75 % - sponsorerede artikler

- Fanø byder på en aktiv naturferie - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du let og hurtigt rundt i Aalborg - sponsorerede artikler

- Vil du starte som biavler? Læs med her - sponsorerede artikler

- Derfor er en løftekran vigtig i et byggeri - sponsorerede artikler

- Boost salget med Webshipper - sponsorerede artikler

- Det skal du gøre, når et familiemedlem dør - sponsorerede artikler

- Find den helt rigtige gave til ham - sponsorerede artikler

- Stor prisforskel hos bedemænd i Aalborg og omegn - sponsorerede artikler

- Ondt i livet? Find psykologhjælp online - sponsorerede artikler

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld