Del på Facebook   Print siden  

Vil disse tre brugte biler hitte i 2020?

sponsorerede artikler
Fredag 6. marts 2020 kl. 08:00

Vil disse tre brugte biler hitte i 2020?
Arkivbillede


Hvert år kåres ”Årets brugte bil”. Prisen går til den bil, der er et godt brugt købt, hvor specielt den solide byggekvalitet og de lave driftsomkostninger vægter utrolig højt. Til sidst bliver de bedømt på ekstra uforudsete værkstedsbesøg og omkostninger.
Læs med her, hvis du skal have fingre i en af sidste års helt store brugtbilgevinster.

Bilbasen nominerer hvert år fem forskellige biler, der er blandt finalisterne til at vinde prisen som årets brugte bil. I år 2018 stod valget imellem modeller fra BMW, Citroën, Ford, VW og Nissan, og det med stor sandsynlighed at nogle af disse bliver gengivere i år.
Du finder her de tre nominerede fra sidste år, der helt sikkert kommer til at hitte igen i 2020.

Sikkerhed og ingen vedligeholdelse
Den første bil, der måske bliver en genganger i 2020 er 1-serien fra BMW 2011-2015. Bilen har et flot og moderne design, både uden- og indvendig. BMW’en kan godt være en dyrere investering ved første indkøb, dog viser den imponerende stand i forhold til vedligeholdelse i form af rust og uforudsete omkostninger, og løb desuden også med alle fem stjerne til Euro NCAP-testen. Testen laves på alle biler for at vurdere bilens sikkerhed, hvor der i denne BMW 1-serie ikke var en finger at sætte fra testens dommere.

Gennemgangeren
Ford Focus 2011-2014 bliver også et hit igen i år. Bilen har et enkelt og overskueligt design og interiøret er rummeligt og praktisk, dog trænger elektronikken til en overhaling. Ford har efterhånden altid en model med blandt finalisterne. De formår at skabe en køreglad bilist med bilens lette styretøj og upåklagelige undervogn. Ford Focus er altid en god investering til dig, der ønsker en bil uden uforudsete værkstedbesøg og skarpt styretøj.

Bilen der ikke ældes
VW Golf’en 2014-2016 står som den lidt konservative tysker i design, men holder sig overbevisende godt, da rust og andre vedligeholdelsesproblemer sjældent opstår. Den er ligesom BMW’en lidt dyr ved første indkøb, men har meget sjældent problemer.

Anbefalet hos mange bilforhandlere
Det vides ikke endnu om de tre biler kvalificerer sig til ”Årets Bil 2020”, men de er varmt anbefalet hos mange bilforhandlere. Derfor vil de med garanti hitte igen i år, og give dig den køreglæde du søger. Så opsøg din bilforhandler i dag og modtag mere informationer om bilerne.

© Copyright 2021 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Sådan gør du kløvearbejdet nemmere - sponsorerede artikler

- Leder du efter en kompetent advokat? - sponsorerede artikler

- Pryd dine vægge med smukke billeder i rammer - sponsorerede artikler

- 4 grunde til at du skal besøge en tandlæge - sponsorerede artikler

- Find dit næste job med et rekrutteringsbureau i Aalborg - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du igennem en renovering på en god måde - sponsorerede artikler

- Sådan pynter du det flotteste juletræ - sponsorerede artikler

- Gør din sommergarderobe klar uden at springe dit budget - sponsorerede artikler

- 3 tips til at peppe dit outfit op, når du skal til fest - sponsorerede artikler

- Værn mod arbejdsskader fra tunge løft med løfteudstyr - sponsorerede artikler

- Vil du også have din hund med på ferie? - sponsorerede artikler

- Derfor bør din virksomhed satse mere på de sociale medier - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld