Del på Facebook   Print siden  

Frigør rum i stuen med bambusmøbler

sponsorerede artikler
Tirsdag 4. august 2020 kl. 21:44

Frigør rum i stuen med bambusmøbler

Savner du luft i hjemmet takket være de talrige tunge møbler fra senromantikken, du har arvet fra bedsteforældrene? Så vær kold i røven:

Send dem på genbrug og få i stedet fat i nogle lækre møbler lavet af bambus, hvis lyshed og diskrete designs skaber en følelse af mere rum i stuen, end du har kendt til længe. Stilmæssigt er bambusmøbler ofte bygget op af blottede tremmer og lameller, der uden polstring eller fyld tillader dig at se mur bag og gulv under møblerne og skaber åben stemning.

Blandt de tunge spillere på markedet for bambusmøbler finder du Tine K Home, der byder på et stort udvalg inden for møbler til sommerhus, men også dagligstuer til dem, der tør gå lige på og hårdt med at erstatte tungt, mørkt møblement fra fordums tid med nyt, flot og funktionelt interiør.

Skab godt indeklima med plads, lys og luft
Bambusmøbler er lyse af natur og egner sig derfor til boliger med masser af naturlig belysning, hvor persiennerne ikke bliver rullet ned så ofte. Møblerne fylder som sagt ikke stort. Deres dimensioner er beskedne, da de ikke er bygget op om brede stolper eller brædder og som nævnt ofte ikke har nogen polstring, men til nød blot en hynde at side eller hvile på, fx ved loungesofaer af bambussen.

Står du med et overfyldt hjem med en tung, kvalm atmosfære, er løsningen derfor let: Ud med de store møbler, der lægger beslag på kvadratmeterne. Ind med lette bambusmøbler i stedet. Lad det naturlige sollys strømme ind, og sørg for et godt gennemtræk. Plads, lys og luft giver godt indeklima.

Kan du finde alt inden for bambusmøbler?
Hvad kan du vælge mellem, når du er på udkig efter bambusmøbler? Kan det virkelig passe, at du kan finde alt nødvendigt møblement til stuen på bambusform? Ja til dem begge, for du kan fx finde:

• Dekovægge og reoler til hhv. at stille ting i en højde og live dit hjem lidt op.
• Taburetter, spisebords- og loungestole samt sofaer til at give et komfortabelt sæde.
• Solsenge, picnic- samt loungeborde til at hvile ud, drikke kaffe ved eller slå ben op på.

Stærkt og miljøvenligt produceret materiale
Bekymringen vækker det, når talen falder på bambus, om materialet kan byde på solide møbler, der tåler mange tunge bagdeles pres over årenes løb samt sporadisk stød med fødderne.

Der er ingen grund til panik på dén front, for bambus bliver et stærkt materiale, når græsset gennemgår den rette behandling. Ved at lade bambus simre i varmt saltvand for en stund for så at tørre ude i solen bliver det både renset for bakterier og får større styrke, der gør møbler lavet af materialet stabile i årevis.

Oven i det er bambusmøbler ofte også miljøvenlige, da bambus i modsætning til så mange andre afgrøder selv formår at holde skadelige mikroorganismer stangen og derfor ikke behøver pesticider for at klare sig. Bambus klarer sig altså uden sprøjtning med stoffer, der har uheldige følger for miljø.

© Copyright 2021 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Sådan gør du kløvearbejdet nemmere - sponsorerede artikler

- Leder du efter en kompetent advokat? - sponsorerede artikler

- Pryd dine vægge med smukke billeder i rammer - sponsorerede artikler

- 4 grunde til at du skal besøge en tandlæge - sponsorerede artikler

- Find dit næste job med et rekrutteringsbureau i Aalborg - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du igennem en renovering på en god måde - sponsorerede artikler

- Sådan pynter du det flotteste juletræ - sponsorerede artikler

- Gør din sommergarderobe klar uden at springe dit budget - sponsorerede artikler

- 3 tips til at peppe dit outfit op, når du skal til fest - sponsorerede artikler

- Værn mod arbejdsskader fra tunge løft med løfteudstyr - sponsorerede artikler

- Vil du også have din hund med på ferie? - sponsorerede artikler

- Derfor bør din virksomhed satse mere på de sociale medier - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld