Del på Facebook   Print siden  

Find et godt cover og beskyt din smartphone

sponsorerede artikler
Torsdag 3. september 2020 kl. 12:00

Find et godt cover og beskyt din smartphone
Arkivbillede


Vores telefoner bliver smartere og smartere hele tiden, og der kommer konstant nye modeller på markedet, der har mere og mere glas inkorporeret i designet. Dette er måske nok lækkert at se på, men der er ingen tvivl om, at det i enhver anden henseende er upraktisk.

Glas kan efterhånden laves i varianter, der er meget holdbare, men alligevel kræver det ikke andet end et øjebliks glemsomhed, førend ens telefon er smadret - medmindre man har et godt cover, der kan tage skraldet.

Et godt telefoncover er alfa og omega i disse tider med store glasskærme og -paneler, og generelt bør man vælge et kvalitetsfyldt cover, der beskytter bedst muligt.

Kina er ikke altid vejen frem
Rigtig mange tyer til mere eller mindre kendte internetbutikker, der har base i Kina, og som sælger smartphone covers til nærmest ingen penge, når de skal have beskyttet deres telefon. Dette er måske nok en billig løsning, men det kan absolut ikke anbefales, hvis man gerne vil have optimal beskyttelse af sin smartphone, der er flere tusinde kroner værd. Man bør altid vælge et cover af høj kvalitet, som er blevet testet mod forskellige situationer, der kan forekomme i hverdagen - også selvom disse ofte er noget dyrere end konkurrenterne fra Asien.

Et billigt cover på en smartphone svarer lidt til at sætte en hængelås på sin hoveddør - det giver måske en falsk følelse af tryghed, men det beskytter ikke ret meget. Derfor kan man med fordel f.eks. handle sit OnePlus Cover eller iPhone Cover hos en dansk forhandler, der står inde for kvaliteten af produktet.

Gå efter et hårdt cover, der er holdbart
En anden fejl, som mange mennesker laver, når de køber et cover til deres smartphone, er, at de vælger et af de bløde covers. De bløde covers er måske nok rare at have i hånden og i lommen, men faktum er, at de ikke beskytter telefonen synderligt, hvis man taber den - de beskytter primært mod ridser. Derfor bør man altid gå efter et hårdere cover, der måske er lidt mere upraktisk, men som holder sin strukturelle integritet, når uheldet er ude.

Her er det dog også vigtigt at pointere, at det altid er bedre at have et blødt cover på, end slet intet cover overhovedet. Beskyttelsen mod ridser og smuds er altid god at have, men hvis man går efter optimal beskyttelse, så er det et hårdt cover, man skal have købt sig.
© Copyright 2021 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Sådan gør du kløvearbejdet nemmere - sponsorerede artikler

- Leder du efter en kompetent advokat? - sponsorerede artikler

- Pryd dine vægge med smukke billeder i rammer - sponsorerede artikler

- 4 grunde til at du skal besøge en tandlæge - sponsorerede artikler

- Find dit næste job med et rekrutteringsbureau i Aalborg - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du igennem en renovering på en god måde - sponsorerede artikler

- Sådan pynter du det flotteste juletræ - sponsorerede artikler

- Gør din sommergarderobe klar uden at springe dit budget - sponsorerede artikler

- 3 tips til at peppe dit outfit op, når du skal til fest - sponsorerede artikler

- Værn mod arbejdsskader fra tunge løft med løfteudstyr - sponsorerede artikler

- Vil du også have din hund med på ferie? - sponsorerede artikler

- Derfor bør din virksomhed satse mere på de sociale medier - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld