Del på Facebook   Print siden  

Skal du indrette et børneværelse? Her får du tips og tricks

sponsorerede artikler
Onsdag 28. oktober 2020 kl. 16:15

Skal du indrette et børneværelse? Her får du tips og tricks
Arkivbillede


Når det gælder lige præcis et børneværelse, skal det være både hyggeligt, indbydende og praktisk. Det skal være et rum, hvor det er rart at opholde sig i lang tid ad gangen, sidde og lege på gulvet m.m. Det er hyggeligt at indrette et børneværelse, fordi du kan give den lidt ekstra gas med farver, mønstre osv.

Men hvor skal du lige starte? Det får du tips og tricks til her.

Find de helt rette møbler

Når du er i tvivl om, hvorhenne du skal starte, når du skal indrette et børneværelse, kan det være en god idé at tage udgangspunkt i de møbler, der skal være på værelset. Når først du har dem på plads, har du en base for den resterende indretning.

Når du skal vælge møbler, kommer det helt an på, i hvilken alder dit barn er. Overordnet set er det nødvendigt med en seng og en eller anden form for opbevaringsmøbel. Dertil kan komme et skrivebord, et puslebord el.lign.

Beslut dig for et farvetema

Et børneværelse behøver ikke at være stilrent og smart, men hvis du alligevel gerne vil skabe en eller anden form for sammenhæng og rød tråd, kan du nemt gøre det. Det gør du nemmest ved at udvælge et farvetema. Når du vælger én, to, tre eller måske fire farver og holder dig til dem, vil det automatisk give rummet en rød tråd.

Når de samme farver går igen flere steder i et rum, giver det helt naturligt en følelse af, at der er en sammenhæng i rummet. Det gælder ligegyldigt hvilket rum, du indretter. Når du har udvalgt nogle farver, som du gerne vil indrette i, kan du lade farverne komme til udtryk i form af plakater på væggene, tæpper på gulvet, lampeskærme, uroer, tapet, træbogstaver på væggene m.m. Der er alverdens mulighed for at få farve ind på værelset.

Hos Børnenes Kartel forhandler de kendte mærker indenfor legetøj og interiør. Du kan finde rigtig mange fine ting, der er specielt lavet til at være på et børneværelse. Den slags ting er ofte automatisk med til at skabe en hyggelig atmosfære på værelset.

Gå ikke ned på god opbevaringsplads

Kendetegnet for et børneværelse er også, at der skal være plads til rigtig mange ting, og at der derfor også meget nemt bliver rodet. Hvis du vil gøre det nemmere at holde værelset ryddeligt og pænt, skal du endelig ikke gå ned på god opbevaringsplads. Så længe der er godt med opbevaringsplads, er det nemt at rydde op.

Du kan skabe opbevaringsplads med et stort højskab, nogle kommoder el.lign. Desuden kan du placere store pladskasser langs væggene, så alting hurtigt kan smides derop, hvis gulvet skal ryddes. Det er også en god idé med nogle forskellige kasser indeni skabene eller kommoderne. Når du bruger kasser, er det lettere at sortere og opretholde et system. Det er svært at holde nogen form for system på et børneværelse, men et par kasser rundt omkring kan i hvert fald hjælpe.

© Copyright 2021 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Sådan gør du kløvearbejdet nemmere - sponsorerede artikler

- Leder du efter en kompetent advokat? - sponsorerede artikler

- Pryd dine vægge med smukke billeder i rammer - sponsorerede artikler

- 4 grunde til at du skal besøge en tandlæge - sponsorerede artikler

- Find dit næste job med et rekrutteringsbureau i Aalborg - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du igennem en renovering på en god måde - sponsorerede artikler

- Sådan pynter du det flotteste juletræ - sponsorerede artikler

- Gør din sommergarderobe klar uden at springe dit budget - sponsorerede artikler

- 3 tips til at peppe dit outfit op, når du skal til fest - sponsorerede artikler

- Værn mod arbejdsskader fra tunge løft med løfteudstyr - sponsorerede artikler

- Vil du også have din hund med på ferie? - sponsorerede artikler

- Derfor bør din virksomhed satse mere på de sociale medier - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld