Del på Facebook   Print siden  

Stigning i vegeratiske retter som takeaway

sponsorerede artikler
Torsdag 26. november 2020 kl. 12:00

Stigning i vegeratiske retter som takeaway
Arkivbillede


Om du er veganer, vegetar eller pescetar, så er du under ingen omstændigheder alene. Ikke længere i hvert fald. I løbet af de sidste mange år er antallet af vegetarer steget. Og med en stigning af vegetarer kommer en stigning af udvalget af vegetariske retter på menukortene. Vi er efterhånden blevet åbnet op for en helt ny og spændende verden af mad, der ikke indeholder kød, som vi ellers er vant til. Hvis det er noget, du vil prøve kræfter med, så bestil take away her, og nyd dit vegetariske måltid, med alt hvad der hører sig til.

Hvorfor er så mange blevet vegetarer?
Med den digitale udvikling, der har taget fart gennem det sidste længere stykke tid, er der pludselig ingen grænse på den viden, vi har adgang til. Om det er på film, de sociale medier eller i avisen, så er der en overskrift, man næppe undgår at støde på. Klimaet har sat sit præg på mange mennesker, hvilket er en af grundende til, at så mange spiser vegetarisk i dag. Den globale opvarmning er blevet et ægte og, for nogen, meget nærgående problem. Og i dag, hvor vi alle er påvirket af medierne på den ene eller den anden måde, er vi blevet tvunget til at tænke over, hvad vi indtager af forskellige råvarer og madprodukter.

Hvis ikke klimaet vækker den indre vegetar, er der også mange, der undgår at spise kød grundet dyrevelfærd. Om det er empati for dyrene eller dårlig samvittighed, så er der mange, der helst ikke ser, at man, efter deres holdning, slår dyr ihjel uden nogen god grund.

Det handler om penge
Udbud og efterspørgsel er nøgleordene, når det handler om mængden af restauranter og take away steder, der serverer og leverer vegetarisk mad til folket. Skal man ud at spise, kan det godt være noget af et arbejde at finde et sted, hvor man kan få noget vegetarisk mad. Og det mister man kunder på. Derfor er der et hav af vegetariske muligheder derude, som er lige så let tilgængeligt som alt andet mad. Det handler om at tiltrække kunder, og så nytter det jo ikke noget, at naborestauranten tjener penge på vegetarer, og du ikke gør. Det breder sig eksponentielt. Og med udbredelsen af restauranter, der tilbyder vegetarisk mad, stiger antallet af vegetarer. Der er ikke mange, der kan afslå tilbuddet om noget nyt og spændende mad.
© Copyright 2021 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Sådan gør du kløvearbejdet nemmere - sponsorerede artikler

- Leder du efter en kompetent advokat? - sponsorerede artikler

- Pryd dine vægge med smukke billeder i rammer - sponsorerede artikler

- 4 grunde til at du skal besøge en tandlæge - sponsorerede artikler

- Find dit næste job med et rekrutteringsbureau i Aalborg - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du igennem en renovering på en god måde - sponsorerede artikler

- Sådan pynter du det flotteste juletræ - sponsorerede artikler

- Gør din sommergarderobe klar uden at springe dit budget - sponsorerede artikler

- 3 tips til at peppe dit outfit op, når du skal til fest - sponsorerede artikler

- Værn mod arbejdsskader fra tunge løft med løfteudstyr - sponsorerede artikler

- Vil du også have din hund med på ferie? - sponsorerede artikler

- Derfor bør din virksomhed satse mere på de sociale medier - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld