Del på Facebook   Print siden  

Føler du skam over intim kløe?

sponsorerede artikler
Lørdag 16. januar 2021 kl. 08:00

Føler du skam over intim kløe?
Arkivbillede


Desværre er der mange, der oplever det, og derfor er der heller ingen grund til at føle skam. Faktisk er det noget, som langt de fleste af os kommer til at opleve i større eller mindre grad på et eller andet tidspunkt i vores voksne liv – og det er noget, der gælder både mænd og kvinder.

Her er der selvfølgelig tale om intim kløe, som for mange er et stort tabu. Det er ikke noget, man har lyst til at tale om, netop også fordi der er så mange skamulde tilstande forbundet hermed, og værre endnu, så er det ikke noget, der kan tages hånd om offentligt. Derfor kan det også være yderst hæmmende i hverdagen.

Køb Canesten online
Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så skal du vide, det ofte kan klares ganske let. For dig handler det bare om at tage et kig online inden hos Danmarks største online apotek, apopro.dk. Her har du nemlig mulighed for at købe en lang række forskellige medikamenter, og det gælder også Canesten.

Canesten er et svampedræbende lægemiddel, som anvendes mod svamp i kvindelige kønsorganer. Men det kan også være effektivt mod både ringorm og fodsvamp. Og det findes i forskellige former lige fra vaginalcreme og vaginaltabletter til kombipakninger med begge dele.

Søg læge ved vedvarende kløe
Derfor kan det være, at dit kløende problem hurtigt kan klares, uden at du skal til at tage yderligere vare på det. Oplever du nogle former for udslæt, eller bliver din kløende ved, kan det dog være en fordel at kontakte din egen læge for at få tjekket, om det rent faktisk er svamp, der er tale om.

Der kan nemlig også være en lang række andre tilstande, der giver kløe i underlivet hos kvinder, og derfor kan der eventuelt være behov for andre lægemidler end Canesten.

© Copyright 2021 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Sådan gør du kløvearbejdet nemmere - sponsorerede artikler

- Leder du efter en kompetent advokat? - sponsorerede artikler

- Pryd dine vægge med smukke billeder i rammer - sponsorerede artikler

- 4 grunde til at du skal besøge en tandlæge - sponsorerede artikler

- Find dit næste job med et rekrutteringsbureau i Aalborg - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du igennem en renovering på en god måde - sponsorerede artikler

- Sådan pynter du det flotteste juletræ - sponsorerede artikler

- Gør din sommergarderobe klar uden at springe dit budget - sponsorerede artikler

- 3 tips til at peppe dit outfit op, når du skal til fest - sponsorerede artikler

- Værn mod arbejdsskader fra tunge løft med løfteudstyr - sponsorerede artikler

- Vil du også have din hund med på ferie? - sponsorerede artikler

- Derfor bør din virksomhed satse mere på de sociale medier - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld