Del på Facebook   Print siden  

Sådan skaber du gode rammer for hjemmekontoret

sponsorerede artikler
Fredag 17. december 2021 kl. 06:00

Sådan skaber du gode rammer for hjemmekontoret
Arkivbillede


Sådan skaber du gode rammer for hjemmekontoret

Der er flere arbejdspladser, som lader deres medarbejdere arbejde hjemmefra. I en tid med corona har det været en realitet med hjemmekontorer for mange. Derfor kan der være god grund til at få godt styr på sin hjemmearbejdsplads, så der er gode rammer til at fordybe sig i alt fra aktier til hjemmesider. Kunne du tænke dig at få en god kontorplads i dit eget hjem, så læs mere her.

Find et roligt sted i dit hjem som arbejdsstation
I løbet af arbejdsdagen kan du måske komme ud for et besøg af både din kæreste eller dine børn, hvis de eksempelvis også er derhjemme. Måske har du et kontor, hvor døren kan lukkes, når der skal være ekstra ro til at koncentrere sig. Har du ikke det, er der måske en krog, hvor der ikke er meget gennemgang.

Kontormøbler og -artikler
Sidder du mange timer på den samme plads i løbet af dagen, vil du takke dig selv for at have nogle komfortable møbler at sidde ved. Det er nemlig ikke sikkert, at din spisebordsstol er den mest behagelige, når du vil gå til side om aktier, eller du er fordybet i et salgsmøde. Så kan det være, du skal ud at have dig en god kontorstol. Du kan også gå all-in og virkelig sætte dig for at lave en perfekt arbejdsplads, fx hvis der på sigt er mulighed for flere hjemmearbejdsdage.

Derudover er det måske nødvendigt for dig at have kontorartikler ved hånden. Er du glad for fysiske post-its, papir og skriveredskaber? Har du brug for en mappe til vigtige dokumenter, der skal printes ud og arkiveres?

Strukturér din arbejdsdag
For nogle er det en fordel at skabe noget struktur over sin arbejdsdag, når nu den skal foregå i hjemmets rammer. Er din præference, at arbejdsdagen skal minde så vidt muligt strukturmæssigt om den på din arbejdsplads i forhold til mødetider osv.? Eller er der mulighed og lyst til en mere fleksibel struktur?

Husk at holde fri, når du har fri. Det kan være svært for nogle at lade være med at sætte sig hen til arbejdscomputeren igen, hvis den kun befinder sig en meter væk fra dig. Sørg for, at arbejdsdag og fritid ikke smelter fuldstændig sammen.

Du kan indlægge pauser i løbet af din arbejdsdag, hvor du eksempelvis får noget at spise eller trækker noget frisk luft og kommer væk fra kontorstolen.

© Copyright 2022 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Øg din boligs værdi med disse forbedringer - sponsorerede artikler

- Hold din fest i Aalborg - sponsorerede artikler

- Sharepoint – bedre online samarbejde i din organisation eller virksomhed - sponsorerede artikler

- Sådan skaber du gode rammer for hjemmekontoret - sponsorerede artikler

- Er du ny bilejer? Så læs med her! - sponsorerede artikler

- Tandblegning? Få hjælp hos tandlægen - sponsorerede artikler

- Fordele og ulemper ved at investere i en el-bil - sponsorerede artikler

- Vil du have et personliggjort og flot køkken? Læs med her - sponsorerede artikler

- Find en lækker adventsgave med denne guide - sponsorerede artikler

- Kender du dine rettigheder i en tidsbegrænset ansættelse? - sponsorerede artikler

- Guide til at vælge den rette cykel - sponsorerede artikler

- Sådan går du systematisk på jagt efter din drømmebolig - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld