Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Aalborg
Onsdag 10. april 2024 kl. 10:00

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen
HaugaardBraad og Hovmøller & Thorup


Advokatfirmaerne HaugaardBraad og Hovmøller & Thorup, der begge er blandt de største advokathuse i Aalborg, lægges nu sammen. Dermed etableres et af landsdelens største advokathuse med 70 medarbejdere under samme tag. Det sker for at styrke positionen i markedet og at opretholde et højt og specialiseret kompetenceniveau.

To af Aalborgs største og mest kendte advokatfirmaer, HaugaardBraad og Hovmøller & Thorup, lægges nu sammen under samme tag i Skibbrogade i Aalborg. Sammenlægningen betyder, at de to advokatfirmaer med i alt 70 medarbejdere fremover vil udgøre et af de største advokathuse i Aalborg.

Ifølge Rasmus Haugaard, der er partner og advokat i HaugaardBraad, sker sammenlægningen med henblik på at styrke positionen i Nordjylland samt opretholde et højt og specialiseret kompetenceniveau.

- For HaugaardBraad indebærer en sammenlægning med Hovmøller & Thorup en unik mulighed for at skalere vores virksomhed og position på markedet. Hovmøller & Thorup er en anerkendt og stærk aktør indenfor blandt andet fast ejendom og erhvervsret, og derfor er det et fordelagtigt match til vores forretning og fagområder, forklarer Rasmus Haugaard.

Sammenlægningen sker fra primo april 2024, og ambitionen er, at klienterne kan få et bredt udvalg af specialiseret hjælp. HaugaardBraad og Hovmøller & Thorup er specialiserede inden for fagområderne fast ejendom, landbrug, erhvervsret, insolvens, entrepriseret, GDPR og offentlig ret, hvilket gør dem til relevante aktører både på lokalt og nationalt plan.

- Når vi i Hovmøller & Thorup tager så stort et skridt, er det med afsæt i både den stærke virksomhed, som HaugaardBraad er, men også i et fælles ønske om at skabe en aktør, der kan stå endnu stærkere både på regionalt og nationalt niveau indenfor en række af vores specialområder, lyder det fra Michael Møller Pedersen, partner og advokat ved Hovmøller & Thorup.

Flere af firmaets advokater er som de eneste i Nordjylland blevet optaget i The Legal 500 indenfor deres felter. Guiden regnes for den ledende internationale guide indenfor advokatbranchen.

Samtidig med sammenlægningen indtræder Katrine Dons Kvottrup som ny partner.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Indbrud i Margrethekirken - Aalborg

- Retten i Aalborg: Direktør dømt for snyd med tolkemidler - Aalborg

- Får det betydning? Højholt i karantæne i søndagens kamp for AaB - Aalborg

- Midtjylland snuppede priserne foran næsen af Aalborg ved DM i Company Programme - Aalborg

- Stroke er den fjerde hyppigste dødsårsag i Danmark: Strokedag den den 7. maj - Aalborg

- Tilskud skal give elcyklister nem adgang til opladning - Aalborg

- Prøv det nye indendørs livreddertårn i Haraldslund Vand- og Kulturhus - Aalborg

- Boligforening opfordrer til at huske både oplandsbyerne og hovedbyen - Aalborg

- Aalborgensisk samarbejde er nomineret til Plastprisen 2024 - Aalborg

- Kesi og HUGORM fuldender årets line-up når Grøn 2024 kommer til Aalborg - Aalborg

- Nu rammer pollenbombe med både græs og birk - Aalborg

- Forskningschef i Aalborg Kommune bliver ny sundhedsfremmechef i Center for Sundt Liv og Trivsel - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld