Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Kom til aftenkaffe med Pia Olsen Dyhr og Inger Støjberg

Aalborg
Fredag 26. april 2024 kl. 13:00

Kom til aftenkaffe med Pia Olsen Dyhr og Inger Støjberg

Mandag den 29. april kan du komme til kaffesnak med Pia Olsen Dyhr og Inger Støjberg på Hotel Søparken, Søparken 1 i Aabybro. Det er mellem klokken 19 og 21.

De vil blandt andet gerne tale om den nye politiske virkelighed med en regering hen over midten. De vil også snakke om landdistriktspolitik og sammenhængskraft, samt om problematikkerne i forhold til klimatiltag og løsningerne på de udfordringer, som klimaforandringerne allerede nu stiller os over for.

- Der er mange ting, Pia Olsen Dyhr og jeg uenige om, og mange tror måske, at vi politikere ikke kan tale sammen. Men til trods for uenighederne kan vi sagtens have en hyggelig aften på Agerskov kro, siger partiformand for Danmarksdemokraterne Inger Støjberg

- Vi kan være rygende uenige om mange ting. Men der skal altid være plads til en kop kaffe og en ordentlig snak om tingene. Det er dialogen, som vores demokrati bygger på, siger SFs formand, Pia Olsen Dyhr

De to partiledere har sat hinanden stævne op til det forestående Europaparlamentsvalg. Før partiernes respektive spidskandidater får ordet vil Pia Olsen Dyhr og Inger Støjberg tage en snak fra scenen om den nye politiske virkelighed med en regering hen over midten. Den regering, som blandt andet valgte at bruge sit snævre flertal på at ofre en af forårets helligdage, nemlig store bededag.

- Der var ikke meget demokratisk lydhørhed eller dialog over den proces. Danskerne var lodret uenige i beslutningen, arbejdsmarkedet parter blev kørt over, og det politiske samarbejdsklima på Christiansborg blev kortsluttet. Det synes vi, det er passende at minde danskerne om, så de husker det i stemmeboksen, når de skal sende danske politikere afsted til Bruxelles, siger Pia Olsen Dyhr

Inger Støjberg og Pia Olsen Dyhr vil også snakke om landdistriktspolitik og sammenhængskraft, samt om problematikkerne i forhold til klimatiltag og løsningerne på de udfordringer, som klimaforandringerne allerede nu stiller os over for. Spørgsmålet om indvandring og integration, og de udfordringer, det skaber i Danmark, kommer også op. Slutteligt er velfærdssamfundet også på dagsorden og spørgsmålet om vi er ved at tabe velfærdssamfundet på gulvet, samt hvor stor en rolle staten skal spille.
Herefter får Kira Marie Peter-Hansen og Kristoffer Storm ordet.

SFs spidskanidat til Europaparlaments valget, Kira Marie Peter-Hansen, siger blandt andet at:

- Klimaforandringerne er åbenlyse nu og det viser med al tydelighed, at vi både skal have fart på den grønne omstilling, og på at finde løsninger på problemer, som klimaforandringerne giver os allerede nu. Det skal EU bidrage til, så vi kan finde fælles løsninger på tværs af grænserne i Europa.

Danmarks demokraternes Kristoffer Storm peger på vigtigheden af, at EU får styr på de ydre grænser.

- Det vælter ind med migranter over Middelhavet, og det er de griske menneskesmugler, der vinder på det. EU skal få styr på grænserne, ellers ender det med, at der pludselig går flygtninge på de danske motorveje igen. Derfor skal vi finde nogle europæriske løsninger til at lave en opbremsning af flygtningestrømmen fra Afrika.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Blotter i Jomfru Ane Gade - Aalborg

- Nordjyske Bank lancerer Tjek På Pengene - Aalborg

- Babyting stjålet fra kælderrum - Aalborg

- Aalborg Pirates er reddet og får ny direktør - Aalborg

- Flere får under 02 i dansk og matematik i Aalborg - Aalborg

- Landets førende ståldistributør får ny topchef - Aalborg

- Heller ikke oprykningsfest denne gang for AaB - Aalborg

- Mere end halvanden million kroner fra Norlys Vækstpulje fordelt til initiativer i Aalborg - se listen her - Aalborg

- Danmarks bedste unge hackere tørner sammen til De Danske Cybermesterskaber 2024 - Aalborg

- Nordjyske Museer: Besættelseshistorien hitter i Hobro - Aalborg

- Nordjyske Josephine er med til at gøre PreMed endnu bedre - Aalborg

- Yderligere tre byer på Grøn nærmer sig udsolgt: Stadig billetter tilgængelige i Aalborg - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld