AaB skuffede på udebane mod FC Fredericia

Aalborg
Fredag 26. april 2024 kl. 09:00

AaB A/S

Kampen torsdag aften blev en intens oplevelse for tilskuerne på sidelinjen, der nød at følge med i spændingen mellem holdene. Mødet mellem holdet og FC Fredericia var fyldt med nervepirrende øjeblikke, som tilskuerne fulgte med stor interesse. Desværre ikke med det ønskede resultat for alle de fans, der havde fundet vej til Fredericia for at støtte AaB.

Ved kampens start blev tilskuerne straks fanget af spændingen på banen, og stemningen var elektrisk.
I det 13. minut da FC Fredericia scorede det første mål, steg spændingen markant, og tilskuerne håbede på en vending i kampen.
Tidligt i anden halvleg reducerede holdet til 2-1, hvilket gav tilskuerne håb om et comeback og satte gang i jubel og støtte fra tribunerne. Desværre uden det ønskede resultat.

Kampen endte 2-1
Resultatet betyder, at AaB efter 27. spillerunder ligger på andenpladsen i NordicBet Ligaen med 56 point, hvilket er lige så mange som Sønderjyske på førstepladsen og 12 flere end FC Fredericia på tredjepladsen.