Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Sidste afsnit er rullet over skærmene - fik vi den episke slutning på Badehotellet?

Aalborg
Mandag 29. april 2024 kl. 10:32

Sidste afsnit er rullet over skærmene - fik vi den episke slutning på Badehotellet?
Pressefoto TV2


Gennem ti sæsoner har vi fulgt alle de karismatiske, morsomme og til tider spøjse karakterer i TV2s seerhit "Badehotellet". Vi stiftede første gang bekendtskab med dem, da årstallet hed 1928. I det seneste afsnit hed tiden 1946-1947. Men fik seriens forfattere Stig Thorsboe og Hanna Lundblad så lavet de nødvendige krøller på historien, så vi fik den episke afslutning, vi alle drømte om?

(OBS: Dele af handlingen fra sidste afsnit af 'Badehotellet' afsløres i denne artikel)

Badehotellets skæbne
Skæbnen for selve omdrejningspunktet i serien - nemlig Badehotellet selv - var jo det helt store spørgsmål. Skulle det væltes og bygges op på ny med plads til flere gæster, biler og underholdning? Eller ville der være nogle, der fik smidt grus i maskineriet? Sidstnævnte blev forsøgt i stor stil af gæsterne, da Hr. Madsen ikke ville risikere sit gode forhold og erhvervsmæssige muligheder ved at gå imod Hr. Serup. Gæsterne teamede nemlig op med Hr. Weyses idé om at lade Hr. Ødegaard Andersen spille den kommunale skurk, der sagde nej til alle planerne. Men også det ødelagde Hr. Madsen som bekendt.. Men det fik alligevel afgørende betydning for hotellets videre skæbne - og kunne give alle de trofaste seere sindsro.

Hr. og Fru Serup
Det var nok ingen større overraskelse, at det gik som det gik med dem, da først opkøbet af hotellet gik i vasken. De skånselsløse forretninger og indtjeningen var en stor del af harmonien mellem dem. Da der gik nostalgi og følelser i byggeriet, blev der flere skænderier og langt mere ufred. Det viste sig, at der var en verden til forskel på dem, da alt kom til alt.

Pressefoto TV2. Fotograf: Mike Kollöffel
Pressefoto TV2. Fotograf: Mike Kollöffel

Edith og Valter
Hvem havde - hånden på hjertet - set det komme, at Edith blev den nye hotelbestyrinde? Undertegnede skribent havde ikke. Men det er alligevel et godt valg - Edith er jo ét af de faste elementer i serien, og hun er vokset meget siden sin spæde start som stuepige. Nysgerrig, morsom og alligevel voksen nok til arbejdet.

Fie og Morten
Vi vidste jo, deres videre skæbne var hjemme i lille Danmark sammen med Molly. De skulle jo hjem og sætte pris på hende, så længe de har hende. Det var dejligt at se deres forhold endnu en gang blomstre.

Grev Ditmar og Philip Dupont
Dem her heppede undertegnede altså på - og det gik jo heldigvis godt. Ditmar indså langt om længe, at han var nødt til at bryde endeligt med sin mor (og hendes drøm om en ny arving) og sælge Frijsenholm gods. Det kom som en oprigtig overraskelse for Philip, der jo stadig havde følelser nok for ham til at begynde et nyt liv i Frankrig.

Kitty Hansen og August Molin
Okay - det par havde jeg ikke set komme. Men det er egentlig en meget sød sammensætning. De har begge været igennem meget og formåede at få en meget dyb forbindelse over diamanterne og Kittys meget overraskende hjælp.

Pressefoto TV2. Fotograf: Mike Kollöffel
Pressefoto TV2. Fotograf: Mike Kollöffel

Hjalmar Aurland og frøken Otilia
Åh hjerte suk for alle romantikere. Frøken Otilia der i så mange år havde haft et godt øje til Hr. Aurland, som bare ikke forstod noget som helst. Først da Edith taler lige ud af posen, går der et lys op for manden. Som derefter venter et helt år (!) på at gøre noget ved det. Hvor Otilia så i mellemtiden har accepteret præstens frieri og er blevet en del af en lille familie. Hvis man vil have kærligheden, må man gøre en indsats for den - det måtte Hr. Aurland desværre sande i sidste sekund.

Pressefoto TV2. Fotograf: Mike Kollöffel
Pressefoto TV2. Fotograf: Mike Kollöffel

Amanda og Uwe har begyndt et nyt liv - sammen med Uwes familie - i Tyskland. Molly har fået sin familie hjem til Danmark. Familierne Madsen og Weyse har bygget deres egne sommerhuse. Fru Frigh har endeligt officielt slået pjalterne sammen med Bent Ødegaard Andersen. Fru Fjeldsø er i panik over sin fødselsdag - og Matha styrer stadig køkkenet på Badehotellet med hård hånd.

Hvad med dig - synes du, at Badehotellet fik den afslutning, det fortjente, eller manglede der noget?


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Kender du Else, Birthe og Kirsten? - Aalborg

- Fredagens strømpris - Aalborg

- Popstjerneskuddet DAYYANI gæster Aalborg - Aalborg

- Dårligt nyt for nordjyske pendlere - Aalborg

- Ny rapport afslører skræmmende nyt om børns skærmvaner - hvordan ser det ud for dine børn? - Aalborg

- Bar i Aalborg får kritik for opfordring til druk - Aalborg

- Kender du en aalborgensisk ildsjæl, der skal indstilles til Bæredygtighedsprisen 2024? - Aalborg

- Ude af huset og akut brug for toiletbesøg? Nyt kort kan blive redningen for mange - Aalborg

- Lad bilen stå hvis du er i tvivl: Straffen for spirituskørsel - Aalborg

- Nationalt udspil henter inspiration i Aalborg - Aalborg

- Borger tog sagen om parkering i egen hånd med hærværk - Aalborg

- Nordjyllands Politi søger vidner til færdselsuheld på Humlebakken - Aalborg


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld