Del på Facebook   Print siden  
Rebild

En aften i høj-bælternes tegn

Skørping
Torsdag 27. april 2017 kl. 06:36

En aften i høj-bælternes tegn

.
Af Jan Petersen/Skørping Sim Uu Taekwondo

Tirsdag aften i Skørping Sim Uu Taekwondo, stod i høj-bælternes graduerings tegn. En aften, hvor man får godkendt det sidste halve til hele års arbejde, og ved acceptabel præsentation får man sin nye grad.

Det var en smuk forårs aften, da de 5. høj-bælte kandidater mødte op til graduering, klar til at præstere deres bedste, for at komme gennem nåleøjet til næste bæltegrad i Sim Uu Taekwondo verdenen. Aftenen begyndte med en solid opvarmning, det er en vigtig ingrediens for, at mindske skader, og for at opnå, at kroppen yder optimal, og kan klare de mange hårde elementer, som en graduering kan rumme. Efter opvarmning var det tid til selve gradueringen, som blev forestået af Sabumnim Niels Peter(7.DAN), Sabumnim Michael L. Mortensen(4.DAN), og Kyosanim Jan Petersen(2.DAN).

En graduering i Taekwondo består af forskellige elementer, som bliver frembragt i løbet af gradueringsseancen. I denne graduering var der grundteknik, Han og Set-bon kireugi (selvforsvars handlinger), Taegeuk, Gi Chu og Pyoung Ahn (kombinations serier af forsvar og angreb), Kireugi(frikamp) og gennembrydning af brædder.

Gradueringen på denne forårsdag forløb planmæssigt, og de 5. gradueringskandidater kunne modtage deres nye bæltegrad og diplom, efter en personlig evaluering af gradueringspanelet.

Godt gået alle!


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Læringslokomotivet i dialog med unge og forældre - Rebild

- Rebild Vandrerhjem varmer op til jubilæum - Rebild

- Nordjyske virksomheder spejder mod Norge - Rebild

- Pengeregn over Borremose Erhvervsefterskole - Nørager

- Skoleeleverne i Rebild: Ja tak, til mere bevægelse i dagligdagen - Rebild

- Farver i Rebild Taekwondo Klub - Rebild

- Mulighed for indvinding af mere grus og sand i Siem Skov - Råstofplan vedtaget

- Susanne Zimmer udstiller acrylbilleder i Rotunden i maj - Skørping

- En aften i høj-bælternes tegn - Skørping

- Generalforsamling og sæsonafslutning - Terndrup

- Forårets sidste koncert - KulturStationen Skørping

- Popkorn til Rebild Taekwondo Klub - Rebild