Del på Facebook   Print siden  

Tag på skiferie i Østrig og skab nye og unikke ferieminder sammen

Aalborg
Fredag 8. december 2017 kl. 19:40

Tag på skiferie i Østrig og skab nye og unikke ferieminder sammen
Arkivbillede


Danskerne er et af de folkefærd, som rejser allermest...
.
Af Klaus Hansen

Det er der mange grunde til, men de er især vilde med at opleve nye kulturer samt at lære nye mennesker at kende. Nogle bruger også ferien på at forny energien, så man igen er klar til hverdagens mange rutiner og gøremål, når man kommer hjem.

Mange danskere er vilde med sol- og charterferier, men der er ligeså mange, som foretrækker en ferie med fart på. Derfor er der rigtig mange, som drager mod Østrig for at tage på skiferie og udfordre sine egne grænser og evner lidt. Læs med herunder og få mere inspiration til ferien som kan komme til at byde på koldt vejr - men også nye og unikke ferieminder.

Rejs til børnevenlige destinationer i Østrig med dansk skiskole
Er man ny på ski, og er børnene ikke van til det kolde underlag under de lange bjælker, kan familien eventuelt rejse til en børnevenlig destination, som har dansk skiskole. Derved sikrer man sig, at der er taget hånd om de små nybegyndere, som i starten kan være meget usikre på skiene. En stor fordel er også, hvis der er danske skiskoler, så børnene kan få fuldt udbytte af undervisningen, og derved også få de rette evner til at kunne klare sig på skien uden lærere og guides i hælene.

Mange vælger at rejse til Østrig, når der skal stås på ski, da Østrig er et charmerende sted, som byder på lidt af hvert. Man kan derved sikre sig, at der er noget for både store og små, samtidig med at alle får unikke oplevelser med på vejen, som kun kan opleves ned ad de østrigske alper. Udover gode muligheder for at få undervisning og gode oplevelser - er Østrig også kendt for de mange smukke bjergudsigter og muligheden for afterski. Mange af de østrigske skisportssteder har stor erfaring med afterski, da det i mange år har været en stolthed og tradition.

Find billig skiferie på nettet
Synes du at Østrigs flotte natur, hyggelige små byer, lækre skiløjper traditionsprægede afterski-muligheder og meget andet lyder fristende for dig og din familie, kan du finde en billig skiferie på nettet. Du kan få tilbud på både flyrejser men også kør-selv-ferier, da det kan være forskelligt, hvad de forskellige familier foretrækker. Nogle er van til at køre på ferie, mens andre hellere vil flyve og derved også være udhvilet, når man ankommer til destinationen, så man hurtigst muligt kan komme ud og mærke sneen og skiene under fødderne.

Find og book en billig skiferie til Østrig hos et selskab som har specialiseret sig i familieskiture til børnevenlige destinationer med danske skiskoler. Alt det praktiske til børnene behøver du ikke at tage dig af, da det er muligt at leje ski og skistøvler hos de fleste skisportssteder, og de står derfor også altid klar med en hjælpende hånd, hvis du har spørgsmål, som du mangler et svar eller en afklaring på.



© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Kom med på en ægte skattejagt: Hvem finder kisten med 500.000 kroner et sted i Danmark? - Aalborg

- Onsdagens strømpris - Aalborg

- NT søger kunde- og kvalitetskonsulent - Aalborg

- 3F Tribunen melder alt udsolgt til AaB-Hobro I.K. - Aalborg

- 11 konti specifikt til konfirmandkunder med særlige fordele - Aalborg

- Aalborg Kommune sparer 200.000 kroner på springvand i 2024 - Aalborg

- Mxnkeys Agency søger kreative studerende til spændende studiejob - Aalborg

- Slagter Norlyk ApS tilbagekalder BBQ spareribs - Aalborg

- Sig godnat til dyrene i Zoo - og støt kampen mod sclerose - Aalborg

- 4xAalborg Håndbold spillere udtaget af Landstræner Nicolaj Jakobsen - Aalborg

- Søndag er grøn med Nordjyllands Trafikselskab - Aalborg

- Station Aalborg kørt til bygningsbrand på Landdybet - Aalborg